Vaze cu skepsis

Suntem de acord că florilor le stă cel mai bine în grădină. Dar chiar dacă e vară și vrem să ne îmbătăm de culoare, miresme de petunii și răcoare de iederă, buxus și sălcii pleșuve, nu ne-am putut abține să nu vă facem cunoștință cu cele mai deștepte vaze și ghivece, care atunci când te aștepți mai puțin pot îndeplini cu totul alt rol.

Să începem cu cea mai… flexibilă: Rubber Vase, de la Menu. De la distanță pare o vază din ceramică, dar, hopa!!, surpriza vine când o atingi: e din cauciuc! Nu ai nici o grijă cu ea, căci nu se sparge, dar nu acesta este atuul ei principal, ci că se poate folosi cu gât sau cu el întors în interior în funcție de lungimea florilor și de nevoile tale. Atunci când nu e vază, poate fi, de exemplu, un suport cool pentru creioane.

Designerul Henriette Melchiorsen s-a gândit s-o mai investească cu o menire, aceea de a crea bună dispoziție, pentru că este disponibilă în culori tonice, a căror gamă a fost completată de curând cu ciclam și mov. Acum înțelegeți de ce a câștigat nenumărate premii de design? 🙂 La noi, este disponibilă prin magazinele Inside Home.

 

 

 

Ce culori dulci de vară!! 

Cu vaza Upside-down, de la brandul Sagaform, e clar ce se întâmplă: seara lucrează ca sfeșnic. 🙂 Este din ceramică, iar interiorul (atât al vazei, cât și al locului pentru lumânări) este colorat în portocaliu sau verde. Chiar ni se pare o superidee de cadou de designist. Designeri: Adrian și Jeremy Wright, de la Designwright.

Am mai văzut ghivece cu farfurioară, dar nu ca acesta. Tab B este multifuncțional, pentru că farfuria lui poate deveni la nevoie scrumieră sau, pur și simplu, un bol în care poți ține chei ori mărunțișuri de tot felul. Este din ceramică și se poate comanda online prin Vitamin.

O vază și o masă ca două surori nedespărțite, ambele pe nume Grip. Vaza se potrivește perfect în mânerul mesei, care poate fi folosită atât la interior, cât și pe terasă cu flori în vază sau cu… puțină gheață și o șampanie la momente de sărbătoare, ne gândeam noi, chiar dacă nu apare în job description. 🙂 Vaza este din porțelan, iar masa are piciorul din corian și blatul din metal. Brand: Offecct, la noi prin Intro. Design: Satyendra Pakhalé.

Fotografii: prin Menu, Sagaform, Offecct, Vitamin

One Comment

  1. Oana

    Misto vaza sfeșnic de lumânări

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed