Visual Playground oferă 4 burse integrale la Visual Playground Workshops.

Pentru a sprijini comunitatea artistică locală, Visual Playground oferă anul acesta patru burse integrale pentru a veni în sprijinul aplicanților pentru care taxa de participare este un impediment. Bursele vor acoperi integral costul participării la workshopuri pentru patru cursanți, desemnați în urma unui proces de selecție pe bază de formular. Cei interesați trebuie să se înscrie mai întâi la Visual Playground Workshops și apoi să completeze formularul pentru burse.

Cea de-a șasea ediție a festivalului de ilustrație și design Visual Playground așteaptă artiștii vizuali români cu opt zile de workshopuri intensive, coordonate de mentori de renume internațional, în perioada 2-5 și 8-12 aprilie, la București.

24 de participanți vor fi selectați în baza portofoliilor și a formularului de înscriere. Doritorii pot să se înscrie aici, până în data de 18 martie inclusiv. Pentru a încuraja dezvoltarea comunității locale, înscrierile la workshopuri sunt deschise doar cetățenilor/rezidenților români.

Lista participanților selecționați, precum și numele câștigătorilor Burselor Wacom vor fi anunțate în 21 martie. Taxa de participare, aplicabilă doar candidaților admiși, este de 1.250 de lei și include prezența la toate cele 8 zile de workshop, dar și la Visual Playground Conference (6-7 aprilie).

Workshopurile vor avea loc la Mezanin @Palatul Universul. Acestea se vor desfășura în limba engleză și vor dura câte 8 ore în fiecare zi, cu pauză de prânz.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed