Vom defila prin oraș cu sacoșe semnate de Alexandru Nimurad, Eduard Felegeanu și Iancu Grindean

Vă invitam de curând să participați la concursul de idei Mega Chic by Mega Image. Tocmai au fost anunțați câștigătorii și ne bucurăm nu numai că vom defila cu sacoșe cool prin oraș, imprimate cu lucrările designerilor români, dar și că printre finaliști este designerul Alexandru Nimurad, un bun prieten DESIGNIST.

Alexandru Nimurad_Mega_Chic_Eco_AttitudeAlexandru Nimurad – tema Eco Attitude

Alexandru Nimurad, Eduard Felegeanu și Iancu Grindean au câștigat premiul cel mare, o excursie la Londra, și vor semna noua colecție de sacoșe de cumpărături: Alexandru Nimurad va semna tema Eco Attitude, Eduard Felegeanu va semna tema Cult Urban, și Iancu Grindean va semna tema Creații Românești. Lucrările finaliste au fost selectate dintr-un total de peste 300 de lucrări înscrise în competiție și vor forma cea mai cool colecție de sacoșe de cumpărături, care va fi disponibilă în toate magazinele Mega Image din țară.

Eduard Felegeanu_Mega_Chic_Cult_UrbanEduard Felegeanu – tema Cult Urban

Iancu Grindean_Mega_Chic_Creatii_romanestiIancu Grindean – tema Creații Românești

Premiul de popularitate, care constă într-un Ipad Air, a fost câștigat de lucrarea semnată de Ciprian Dumitriu, care a fost cea mai votată lucrare de către public.

Lucrările finaliste ale competiției au fost selectate în urma unui proces care a constat în vot public, fiind urmat de jurizare de specialitate. Din juriu au făcut parte Domnica Mărgescu, fashion director ELLE România, Roxana Gibescu, curator Galateca, Cosmin Gogu, fotograf, și Adrian Nicolaescu, director de marketing Mega Image.

Ciprian Dumitriu_Mega_Chic_Popularitate

Designerul Alexandru Nimurad, câștigătorul secțiunii Eco Attitude a semnat, până acum, vizualurile pentru 2 dintre edițiile Made in RO – Târg de design românesc: este vorba despre ediția cu tema Motive tradiționale în designul contemporan și ediția de Crăciun 2013. Iar despre proiectele lui de fashion design și graphic design ți-am povestit pe larg pe DESIGNIST aici.

vizual Alexandru Nimurad - DesignistElementul grafic al vizualului ediției de Crăciun 2013 a Made in RO – Târg de design românesc, semnat Alex Nimurad.

key visual Alex Nimuarad - Designist

Elementul grafic al vizualului ediției cu tema Motive tradiționale a Made in RO – Târg de design românesc, semnat Alex Nimurad.

Iar ediția următoare a Made in RO – Târg de design românesc va avea loc pe 20-21 decembrie, în weekend-ul de dinainte de Crăciun, la Impact Hub (Str. Halelor nr 5, chiar în Piața Unirii). Vă vom povesti mai multe în curând.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed