Un loc autentic din România

Come and see - Canon - Designist (7)Credem în autenticitate, în frumusețea simplă a lucrurilor și locurilor pe care le experimentăm. Ne-am bucurat să descoperim de curând un astfel de loc – autentic, construit simplu și frumos, în România. L-am vizitat când, sus la munte, iarna se pregătea să-și intre în drepturi. Iar în timp ce acum vă dezvăluim doar o parte din misterul acestui spațiu idilic, care există atât de aproape de noi, vi se pregătește și un material video care să vă facă să porniți la drum pentru a surprinde și voi sau chiar să construiți frumuseți asemănătoare – teaser-ul mai jos.

Come and see - Canon - Designist (2)

De ce am ales să-ți prezentăm acest loc din România? Pentru că vorbește despre călătorii la capătul cărora descoperi nu doar ceva nou, ci ceva profund, autentic, construit cu valori pe care aproape nu le mai credeai posibile în prezentul atât de scindat și grăbit.

Come and see - Canon - Designist (3) Come and see - Canon - Designist (5)

Nu vă spunem deocamdată decât atât: nu suntem la Muzeului Satului, iar ceea ce vedeți nu e o gospodărie țărănească uitată prin vreun cătun și recent restaurată. Ci o casă clădită acum cel mult 10 ani, cu tehnicile și materialele de acum 100 ani, după proiectul obținut de la Muzeul ASTRA, din Sibiu. O casă în care vei putea ajunge și tu. În care vei simți armonia trainică, fără cusur a unui stil de viață simplu și sănătos. Într-un peisaj care vorbește cel mai bine despre frumusețea de multe ori uitată sau ignorată a acestei țări.

Come and see - Canon - Designist (6)

Stay tuned! Vă vom dezvălui locul și povestea lui pe îndelete în curând.

Come and see - Canon - Designist (4)

Și filmul-teaser:

Fotografii: Andrei Gheorghe

One Comment

  1. Topa-topa de la Bran,
    Pana sus la Balaban.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed