Weekend-ul acesta te așteaptă o tombolă designistă la Autor!

Weekend-ul acesta ne vedem la Sala Dalles, din București, unde peste 60 de tineri designeri români te așteaptă să le descoperi creațiile, în cadrul celui mai mare târg de bijuterie contemporană din România, AutorDesignist.ro îți pregătește o supertombolă de design în cadrul noii secțiuni dedicate designului de obiect, unde te invităm să ne vizitezi, să ne cunoaștem și să stăm la povești. Ne găsești la etaj!

 

Pentru că mai e puțin și împlinim un an de când concentratul nostru de idei fine susține creativitatea românească și designul românesc de obiect, iar pe voi vă inspiră să faceți alegeri frumoase, ne-am gândit să le oferim tuturor celor care ne vor vizita la Autor șansa de a câștiga 6 cadouri faine și fine (ca un fel de preview de Crăciun), toate create de designeri români. Dar care sunt obiectele?

1. Pernuța Dodo, design Irina Neacșuthecraft LAB. Este realizată manual, pufoasă și călduroasă. Dacă o câștigi, s-ar putea ca de acum încolo brioșele să le împarți cu Dodo. 🙂 Cine a spus că iarna nu are culoare? Vino să vezi poveștile colorate de iarnă ale Irinei, care expune la Autor 8.

2. Noul portofel P-2, urmașul upgradat al lui P-1, by Alexe Popescu, rămâne cel mai cool portofel din oraș. Noi îl purtăm deja, deși el va ieși în public pentru prima dată weekend-ul acesta la Autor și îl vei găsi de cumpărat la standul Designist. Este asamblat manual din hârtie plastifiată, asamblată pe model origami: fără nici o lipitură sau cusătură. Mai multe detalii și fotografii aici.

3. Lampa Pitagorically Bright, By Anca Fetcu, va veni tot timpul cu idei noi și deștepte, pentru că i se mai zice și lumina inteligenței. Este din plexiglas albastru, iar seria de lămpi din care face parte o poți vedea aici. Când se lasă seara, lampa participă la cel mai frumos spectacol de lumini și umbre. 🙂

5. Oglinda cu ramă din panglică metalică, creația Mădălinei Dumitru, de la Lightsquare, a fost special creată pentru această ediție a târgului Autor, tocmai pentru a fi admirate în ea bijuteriile de Autor. 🙂 Dar vei vedea mai multe modele în weekend, la târg.

Cum se va derula tombola?
1. Vii la Autor (Sala Dalles, Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18, între orele 11-20), vizitezi standul Designist și te înscrii la tombolă
2. Intri pe designist.ro, dai like paginii noastre de facebook și te abonezi la newsletter
3.  Urmărești designist.ro luni, 5 noiembrie, când vom anunța care sunt cei 6 norocoși câștigători

Alți designeri de obiect care expun, pe lângă cei menționați mai sus: Cristian Samfira, 11am, Stardust*, IZZI Design, Ideogram Studio, Silva Artis, Lo Spaccio, Ágnes Keszeg,  Dragoș Motică, Anca Trestian & Alina Turdean.

Nu uita că pe pagina noastră de facebook, avem în derulare un concurs care pune la bătaie 5 invitații duble la eveniment, ca să poți intra gratuit împreună cu un prieten.

Fotografii: prin brand-urile prezentate

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed