Nou! Lansăm Portofelul P-2, by Alexe Popescu

Acum ceva vreme vă povesteam despre brandul Combina, creat de Alexe Popescu, și de portofelul P-1. Despre P-1, după ce l-am purtat timp de 6 luni, spuneam noi că e cel mai cool portofel din oraș! Dar se vede treaba că trebuie să reformulăm: cel mai cool portofel din oraș e acum noul P-2!

După feedback-ul primit de la cei care l-au testat pe P-1, Alexe a refăcut designul: acum cotorul (partea unde în general se întâmpla să cedeze după purtare) e mult mai rezistent, iar accesul la compartimentele laterale se face mai ușor, prin finger drag. Și, am spune noi, tăietura care-ți permite să scoți acum super rapid cardul sau cartela de metrou de pe laterale face mai puțin expusă la deteriorare această zonă.

P-2 vine și în culori noi, care pun și mai bine în evidență sigla embosată. Altfel, vorbim de același portofel foarte ușor și compact din hârtie plastifiată, asamblat manual după model origami, fără coasere sau lipire, cu compartimente pentru carte de identitate, card, bancnote după standardul european. După o lună de purtare, logo-ul P-2 embosat va apărea pe ambele fețe.

Așa va arăta și portofelul tău după cel puțin o lună de purtare.

Ca să-i testeze rezistența, Alexe l-a băgat pe P-2 și la mașina de spălat. Iar portofelul a ieșit foarte bine din povestea asta!

P-2 după întâlnirea cu mașina de spălat!

Pentru prima oară P-2 se prezintă publicului weekendul acesta la Autor (Sala Dalles), la standul Designist. Ne bucurăm să-l lansăm, să vă facem cunoștință cu el și tot de la standul nostru îl puteți și cumpăra. Așa că vă așteptăm în vizită! Și, ca o să ținem înainte cu veștile bune, la Tombola designist pe care o pregătim la fața locului punem la bătaie 3 portofele P-2!
Ne vedem weekendul acesta la Autor 🙂

Foto: Alexe Popescu

2 Comments

  1. […] Nou! Lansăm Portofelul P-2, by Alexe Popescu […]

  2. […] portofel Combina, design Alexe […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed