16 amenajări creative care ne inspiră, în noul album din colecția igloobest

Dacă ești în căutare de inspirație pentru proiectul tău de amenajare, avem o veste bună pentru tine: la începutul lui aprilie apare în librării a șasea ediție a albumului Interioare din România din colecția igloobest. Ca orice produs al prietenilor noștri de la Igloo, albumul ne prezintă la o calitate spectaculoasă a tiparului amenajări creative cu soluții smart și stylish. album igloobest

 

De această dată, Igloo a strâns 16 interioare spectaculoase semnate de arhitecți români de succes. Ingeniozitatea și creativitatea sunt cele două cuvinte cheie care definesc toate cele 16 proiecte care sunt diferite considerabil ca amploare, dar și ca abordare – Igloo alegând proiecte cu proprietari complet diferiți ca vârstă și preocupări. Iar asta înseamnă că oricine ai fi, dacă vei răsfoi albumul vei găsi o sursă de inspirație pe potrivă.

album igloobest

Găsești această amenajare semnată de echipa SYAA și pe Designist.

Unul dintre cele mai interesante proiecte pe care le-am găsit în album – de altfel și coperta publicației, este cel amenajat de Igloo pentru The Park și care se cheamă destul de poetic „Apartamentul Clientului Necunoscut”. Ne-a plăcut și ni s-a părut ingenioasă soluția de a printa imagini-tablou direct pe diverse suprafețe din apartament.

După cum spuneam, albumul va ajunge în librării la începutul lunii aprilie, dar poate fi comandat și online. Mai mult, dacă plasezi precomanda online pe site-ul Igloo până pe 10 aprilie, primești și o reducere de 20%. Hurry up!

Fotografii: prin Igloo

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed