Cămăși de business reinventate cu motive grecești, de la Alisia Enco

Ți-am mai povestit și cu alte ocazii despre cămășile Alisia Enco. Delicate și surprinzătoare, ele ne oferă o altă viziune asupra a ceea ce înseamnă ținuta femeii de business. Îți povesteam încă de anul trecut că acest brand este dezvoltat de antreprenoarea Alice Botnarenco special pentru femeile în afaceri și pornind de la nevoile lor specifice.

Iată că acum brandul Alisia Enco revine cu o nouă colecție Louloudi, adică floare în limba greacă, care îndeamnă femeile de afaceri să fie tot mai creative în ținută.

Dacă până acum Alice Botnarenco s-a inspirat din tradiția românească, această nouă colecție romantică aduce în prim plan motive grecești, vegetale, brodate cu delicatețe mai jos de gulerul tip tunică. Fiecare dintre cele trei modele de cămașă în culori vibrante are proriul nume de origine elenă și prepune purtătoarei o stare de spirit ușor visătoare, ce nu intră totuși în contradicție cu eleganța și stăpânirea de sine proprie unei femei de afaceri.

Cămașa Athena poartă simbolul ramurii de măslini. 

Olympia propune apusul de soare la Marea Egee prin fondul său bleu și prin simbolul brodat în roz al soarelui. 

Eleni propune o viziune suavă, în roz pal, cu flori delicate. 

Cămășile din bumbac 100% de calitate superioară se potrivesc atât la fuste, cât și la pantaloni și ne impresionează prin precizia și eleganța cusăturilor și a broderiei. Și, nu în ultimul rând, prin creativitate.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed