Pe 19 și 20 decembrie îți pregătim o ediție de poveste Made in RO – Târg de design românesc, ediția #7.

Pe 19 și 20 decembrie, chiar în weekend-ul de dinaintea Crăciunului, te așteptăm la ediția cu numărul 7 a Made in RO – Târg de design românesc. Numărul magic (7) anunță o ediție de poveste, iar noile colecții semnate de designerii români așteaptă să-ți completeze inspirat atmosfera de sărbători și povestea preferată de Crăciun. 

Buy Local, get Magic la Made in RO – Târg de design românesc #7 @ Impact Hub Bucharest, chiar în Piața Unirii (str. Halelor nr. 5), pe Splai, la 2 pași de Hanul lui Manuc.

Made in RO - editia 7 - vizual online

Vizualul acestei ediții Made in RO are, ca de obicei, propria poveste… românească: kit-ul de brad neconvențional este creat de studioul de design local – The Little Things. Este versiunea minimalistă și eco a brăduțului de Crăciun, pe care îl poți etala an de an acasă, într-un decor dominat mai puțin de tonuri de verde și mai degrabă de spirit nordic. 

Ubikubi - Albe - set de recipiente pentru bucatarieAlbe, setul de recipiente pentru bucătărie, semnat Ubikubi, este unul dintre cadourile noastre preferate Made in RO. Spune povestea ciupercilor albe românești și ți l-am prezentat deja aici.

Încă de săptămâna trecută, am început să-ți prezentăm câteva dintre cadourile de poveste, out of the box și să te introducem în atmosfera Made in RO prin poveștile obiectelor și ale creatorilor lor. Urmează să ți le dezvăluim pe toate, una câte una, până în preajma evenimentului. Asta pentru că știm că timpul tău e cel mai prețios, iar numai așa vei putea alege, deja informat, darul a cărui poveste te-a convins să-l aduci acasă de Crăciun.

cerdak. - lampa ceramicaLampa ceramică semnată de cerdak. e inspirată de povestea fetiței Mur, din orașul Arzkabad, care te îndrumă în căutarea zâmbetelor pierdute. 

LUT - bol ceramicBol ceramic, semnat de LUT, care vin din Cluj.

Peste 55 de designeri selectați în urma apelului de proiecte vin la București din Cluj, Timișoara… și din toată țara! Îi vei cunoaște în persoană – coboară din poveste la Impact Hub Bucharest – și nu doar prin creațiile lor. Una dintrele multele surprize ale acestei ediții este că te vei întâlni în premieră la Made in RO cu primul brand local de covoare hand-tufted, cu design contemporan, dar și cu un proiect românesc care a câștigat anul acesta o mențiune specială la Red Dot Design Award.

Dare to Rug - covor romanesc cu design contemporan Covor Dare to Rug – primul brand de design românesc, ce produce covoare hand-tufted. Îi vei descoperi covoarele în premieră la Made in RO.Naphtaline - scaun de design personalizatScăunel de design, personalizat de Naphtaline, studio local ce revitalizează piesele iconice & nostalgice, transformându-le în “Povești pentru copii și familie” (tema colecției cu care vor participa la Made in RO).Ramona Enache - set de pahare de vin Pointer

Știm, nu ieșiți la picnic în ianuarie, dar iarna-ți faci car și vara sanie. 🙂 Setul de pahare de vin The Pointer, creat de Ramona Enache, a câștigat anul acesta o mențiune specială Red Dot Design Award. Îți permite să bei vinul cu stil oriunde te-ai afla. Se înfig și în zăpadă. 🙂

Made in RO vine cu sute de cadouri, care-ți vor face sărbătorile rupte din poveste… pe românește: piese de mobilier, accesorii home&deco, decorațiuni de Crăciun, design textil, jucării, lămpi cool, ilustrații ingenioase și accente fashion.

Compozitor_MadeInRo_CMYK Compozitorul este un joc grafic, creat de Stoa Creatives (design Mihai Ragea), care te face compozitorul propriului tablou. Fiecare imagine se conturează prin suprapunerea mai multor planșe din carton colorat/decupat/desenat/imprimat. 

Home Creators - pernute CactusiPernuțe Home Creators, lucrate în atelierul lor social. Cadouri cu tâlc și impact social pozitiv.

IF irinaflorea - geanta din fetruGeometrie la purtător cu geanta din fetru semnată IF irinaflorea.

Provocarea la shopping de design românesc vine, tot ca-n povești, și cu o răsplată. Pe lângă cele mai designish cadouri Made in RO cu care pleci acasă, vei zăbovi la o cafea, la un ceai aromat, sau la o discuție despre design și vacanța de sărbători în cafeneaua pop-up, pregătită de Origo. Pe noi ne-au convins de fiecare dată să zăbovim la povești.

Ceramic Sparrow - casuta ceramica cu lumanare Căsuță de ceramică, cu lumânare, by Ceramic Sparrow, inspirată de casele din SighișoaraFoldo - decoratiuni din carton reciclabil Decorațiuni din carton reciclabil, by FoldoMesteshukar ButiQ - clopoteiClopoței de la Meșteshukar ButiQ sau când designul întâlnește tehnicile tradiționale ale meșteshukarilor romi. Un alt proiect cu poveste și impact.

Cine sunt designerii și brandurile locale care-ți fac Crăciunul Made in RO? 

Vor expune: The Little Things, Atelier Ciprian Manda, Eugen Cerchez, Atelierul de Ceramică, LUT, cerdak., Cuzina, Home Creators, Stoa Creatives, Tudor Prisăcariu, Ubikubi, Dare to Rug, Meșteshukar ButiQ, Woodish, Cristian Samfira, Zulunatic, Lia Rădoi, Una ca Luna, Ramona Enache, Atelier A4, Fabrica de Litere, Atelier Mustață, Naphtaline, thecraftLAB by Irina Neacsu, Mădălina Andronic, Atelierul cu lucruri frumoase, Don Papillon, Upside Down, Prăvălia cu Păpuși, Foldo, IF irinaflorea, Cai Verzi pe Pereți, Marele Deget Mare, Ploosh, aerium.ro, Christine on the Clouds, Bogdan Deliu Leather Design, Concept Jupiter, Deco-Box, Iutta, Marie Nouvelle, Loved Things Studio, Colorhood, Povești din Lut, Ceramic Sparrow, Eyecandy Monsters, Atelier Mihai Stamati, FALX Studio, Contemporia, Bianca Grin, Noha Nicolescu, Brielle Bijoux, ATMA, Mihaela Ivana, Utopic Art, animat, Alin Teglaș, NativeBox, Sonjaline, Square Art Studio, Serebe, Dan Gherman, Wagner Arte Frumoase și Povești.

Când: 19-20 decembrie
Unde: Impact Hub Bucharest, Piața Unirii (Str. Halelor nr. 5)
Facebook event: aici.

Eugen Cerchez - decoratiuniCapsule ale timpului – decorațiuni create de Eugen Cerchez

Parteneri media: Radio TANĂNANA, Igloo, ELLE Decoration, Decât o Revistă, Zeppelin, Designist.ro, Bookaholic.ro, Mixtopia.ro, The Institute, Senso TV, Totul despre mame, IQads, SMARK, SUB25, Veioza Arte, Catchy, Cooperativa Urbană, Femei în Afaceri, UrbanKid.ro, Getlokal, Tonica TV, Feeder.ro, Modernism.ro, ArtWe, Happytude by Oana Botezatu.

Locații partenere: Simbio, Energiea, Origo, Frudisiac, La Folie, M60, Victoriei 18, La Copac, J’ai Bistrot, Impact Hub Bucharest.

Lia Radoi- Papusa MaraPăpușa pe care ne-am lua-o și noi – Mara, creată de Lia Rădoi, ce vine la Made in RO din Timișoara. Pe Mara o primești cu tot cu garderobă&accesorii. 🙂 

Vă așteptăm la Made in RO – Târg de design românesc cu cadouri ce spun povești pentru cei mari și cei mici! Be there. 🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed