Bun venit într-un cartier frumos construit! Ai ajuns la nivelul penthouse.

Am putea spune că un penthouse este the best of two worlds: ai și comunitatea, și confortul, și independența și spațiul unei case cu scară interioară. ❤️ Iar dacă mai pui la socoteală și detaliile cheie, ca volumetria dublă a tavanului și cele două terase, atunci scenariul devine de-a dreptul cinematografic. Scroll down ca să vezi cum ar putea arăta viitorul tău penthouse bucureștean aproape de lac, între Aviației și Pipera.

Revenim la Avalon Estate

Mai întâi, hai să facem prezentările: penthouse-ul showroom pe care îl vei vedea mai jos se află în Avalon Estate, proiectul rezidențial din nordul Capitalei (Bulevardul Pipera, nr. 1-VIII M), care a așezat în jurul unui parc central o comunitate cu acces securizat 24/7 (gated community) și trafic redus. Natura este un rezident permanent: ansamblul include o piscină de 187 mp, cu filtrare prin plante, și 28.000 mp de spații verzi și de promenadă.

Citește și: Mai aproape de natură, dar totuși în oraș: îți propunem un alt fel de locuire

Avalon Estate este dezvoltat de Prime Kapital, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România.

Proiectul, semnat de biroul de arhitectură ADN BA, a primit premiul secțiunii “Arhitectură construită / arhitectura locuinței colective” în cadrul Anualei de Arhitectură București – ediția a XXI-a 2023. 

De altfel, conceptul Garden Living stă la baza întregului proiect Avalon Estate: un tip de locuire mai aproape de pământ, care pune alături oamenii și natura, dar nu lasă deoparte nici confortul urban, într-o conexiune continuă. Iar la interior, finisajele premium sunt cheia.

Hai să intrăm astăzi într-un penthouse și să vedem câteva dintre avantajele de a trăi într-o astfel de locuință. 👇

Penthouse-ul, sub reflector

Fie că alegi varianta dispusă pe un singur nivel, în Faza 2, sau cea care se întinde pe două niveluri, ce știi cu siguranță este că panorama întregului proiect se va întinde sub ferestrele tale. Gata, îl punem sub reflector ➡️ te conducem prin showroom-ul penthouse amenajat de echipa de design interior din cadrul Prime Kapital.

Fluiditatea e cuvântul de ordine: penthouse-ul are scară interioară și volumetrie dublă a tavanului, de până la 6 m! Ba mai mult, înălțimea liberă a camerelor este de 2,80 m, așa că ai spațiu deschis și pe lățime, și pe înălțime, aer și lumină naturală – ai observat vitrajele uriașe de la ultimul nivel, da?

Citește și: Ce spui de un townhouse cu parc la scară, între Aviației și Pipera?

Iar scara vine la pachet cu funcționalitate dublă: poți organiza sub ea un spațiu de depozitare perfect camuflat. ❤️

Libertate și diversitate

Când ai (până la) 220 m² și 4 camere la dispoziție, the penthouse’s sky is the limit! 😁 Așa că lasă-ți imaginația să preia ștafeta în ceea ce privește amenajarea: ai spațiu suficient și pentru un dormitor de oaspeți ⬆️, și pentru un home office extins ⬇️.

Intimitate x 2 

Dacă ne gândim la o baie ca la universul intimității și relaxării supreme, atunci penthouse-ul de la Avalon Estate are de două ori mai multe șanse să te facă să te simți perfect confortabil: te așteaptă cu două băi complete. Bonus: una dintre ele este suficient de spațioasă încât să o populezi cu două lavoare alăturate, pentru rutinele de îngrijire simultane ale tale și perechii tale 😊

81 mp la înălțime 

Ne referim aici la suprafața cumulată (81 mp) a celor două terase de care dispune penthouse-ul showroom din Avalon Estate. Imaginează-ți câte petreceri poți să organizezi aici oricând îți dorești. Ah, și ai observat vitrajele de pe podea, care sunt luminatoare pentru dormitor, da?

Apropo, pune pe lista de add-ons și câteva încălzitoare pentru serile de la iarnă 😉

Înainte să ne luăm rămas bun de la povestea Avalon Estate te anunțăm că Faza 2 a proiectului vine cu locuințe livrate „la gri” – ai libertatea de a-ți amenaja spațiul exact așa cum îți dorești. Dacă plănuiești o vizită la biroul de vânzări din Bulevardul Pipera nr. 1-VIII M, iată aici toate datele de contact.

Fotografii: prin Avalon Estate

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed