Am găsit cel mai original și actual cadou de Crăciun pentru colecționarii de crypto și NFT

Cum ar fi să citești anul ăsta, pe lista ta de Moș Crăciun: “Dragă Moș Crăciun, îmi doresc un portofel digital”. Te scoatem din dilemă ⬇️

Dacă printre ai tăi se numără și “colecționari” de crypto sau NFTs, am găsit o variantă demnă de pus pe lista ta de cumpărături pentru Crăciun: se numește Stax, a fost creat de studioul de design LAYER în colaborare cu brandul Ledger și este un portofel digital, destinat criptomonedelor și NFT-urilor. Bonus: a fost lansat acum câteva zile, deci mai actual de atât nici că se poate!

Dispozitivul, de mărimea unui card de credit, este o formă de depozitare, accesare și expediere în siguranță a criptomonedelor și NFT-urilor. Cântărește doar 45.2 grame! 

Designul Ledger Stax este ultimul pas în evoluția brandului Ledger, care a creat cele mai ridicate nivele de securitate din universul crypto. Particularitatea de bază a dispozitivului este touchscreen-ul care se curbează în jurul feței și devine astfel mai tactil și prietenos cu utilizatorul. În plus, are o interfață intuitivă, deci activitatea devine foarte accesibilă: poți stoca până la 5.500 de bunuri, iar portofelul îți păstrează cheia privată într-un cip securizat, ceea ce menține în siguranță fiecare tranzacție.

Citește și: Lucruri mici pentru pisici: noua colecție Cat Person de la LAYER

Apropo, numele lui Stax vine din englezescul to stack (a stivui) – o sugestie a capacității dispozitivului de a stoca și organiza portofolii diferite: în “traducere” liberă, poți atașa sau suprapune mai multe Stax-uri magnetice ca să ai la îndemână toate achizițiile digitale.   

De altfel, și forma foarte simplă a dispozitivului o imită pe cea pe care ar avea-o un mini-registru dacă ar avea coperte din aluminiu foarte durabil. Ecranul cu e-ink asigură un consum energetic eficient, așa că bateria rezistă chiar și câteva luni cu o singură încărcare, iar marginile rotunjite și suprafețele concave te ajută să îl manevrezi cu ușurință. 

“Colaborarea cu Ledger ne-a dat șansa incredibilă de a modela felul în care lumea interacționează cu achizițiile crypto. Credem cu tărie într-un viitor al suveranității financiare sigure, unde crypto va deveni norma, iar acest proiect demonstrează abilitatea LAYER de a crea un dispozitiv complex și compact, capabil să ofere o experiență de nouă generație la un preț accesibil”, a spus designerul Benjamin Hubert.  

 

Fotografii: prin LAYER

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed