Azi s-a lansat noul catalog IKEA

În perioada 19 august – 8 septembrie, dacă locuiești în București, în Ploiești sau în împrejurimi, te vei trezi cu noul catalog IKEA atârnat de clanța ușii. IKEA România a lansat astăzi, 13 august, noul Catalog IKEA 2014.

Catalogul, care va fi distribuit gratuit în 950.000 de exemplare, include 324 de pagini de inspirație și idei. Tema Catalogului de anul acesta este „Bucură-te de fiecare moment petrecut acasă”.

Azi s-a lansat noul catalog IKEA

„Anul acesta, ne concentrăm pe ce contează cel mai mult acasă – timpul petrecut împreună. Studiile din toată lumea arată că oamenii sunt tot mai stresați de faptul că nu mai au timp pentru ei, pentru casă și pentru cei dragi, că nu mai au timp să prețuiască bucuriile simple de zi cu zi de acasă. Tocmai de aceea, Catalogul IKEA 2014 oferă soluții accesibile și ingenioase pentru momentele petrecute împreună cu cei dragi – copii, soți, părinți, frați, surori, iubiți, prieteni sau chiar animalul de companie. Fie că gătim, citim, urmărim un film sau desenăm cu cei mici, mai puțin contează ce anume facem acasă. Important este că suntem cu toții împreună, chiar dacă uneori doar stăm întinși pe canapea și nu facem nimic” a declarat Daniela Stoican, PR Manager IKEA România.

Pentru o orientare mai ușoară, ediția de anul acesta include la început, în pagina 8, Cuprinsul Catalogului, cu patru secțiuni: Idei și Soluții, Stiluri, Produse și Informații.

Dar ce este nou-nouț în Catalog? 

  • Recomandările și ideile sunt evidențiate în Catalog cu o săgeată portocalie. De asemenea, soluțiile inedite propuse sunt marcate distinct, cu semnul exclamării, pentru a fi rapid identificate.
  • Noul Catalog vine cu o extensie digitală îmbunătățită. Aplicația IKEA Catalogue permite utilizatorilor să mobileze o cameră în realitatea augmentată și să vadă cum arată peste 100 de produse din catalog în propria casă. În plus, utilizatorii vor găsi mai multe idei pentru decorarea și amenajarea locuinței, vor vedea camere din unghiuri diferite, vor crea liste de cumpărături și vor fi la curent cu toate noutățile din magazin. Aplicația permite și verificarea informațiilor despre produse și a existenței acestora în stoc și este disponibilă gratuit în Google Play și App Store. În România: disponibile începând de pe 15 august.
  • Tot la capitolul noutăți, Catalogul din acest an vine și cu informații despre parteneriatul dintre fundația caritabilă IKEA Foundation și UNHCR. Colaborarea are ca scop crearea unei vieți mai bune pentru copiii refugiați și familiile lor. Noul Catalog prezintă și parteneriatul IKEA Foundation cu UNICEF, prin intermediul căruia copiii care se află în zone afectate de conflicte sau dezastre continuă să se joace și să învețe cu ajutorul produselor IKEA.

În România, începând de pe 19 august noul Catalog va fi disponibil şi în format digital pe website-ul www.IKEA.ro. La fel și harta interactivă a distribuţiei Catalogului. Prețurile menționate în Catalog includ TVA, sunt maxime și sunt valabile 1 an de zile, de la 1 septembrie 2013 până la 25 august 2014.

”În acest an, am reușit să menținem  prețurile la același nivel de anul trecut și ne bucurăm că am reușit chiar să scădem prețurile câtorva produse din catalog”, a subliniat Daniela Stoican.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed