Bicicleta electrică Pendler face lumea urbană mai eco

Am zice că vara este un anotimp al disonanței cognitive: te îndeamnă la libertate, la dolce far niente, alene și fără griji, în timp ce tu mai ai și o grămadă de lucruri de rezolvat. Că doar nu se rezolvă singure :). Și pentru că tot vorbim despre deziderate deloc ușor de adus împreună într-o armonie, povestim astăzi despre un design de produs care a reușit combinația ideală.

Dacă adăugăm în ecuație și pasiunea pentru estetică, și cea pentru mișcare, și preocuparea pentru un oraș mai curat, atunci s-ar putea ca Layer, studioul al cărui designer este Benjamin Hubert, să fi creat un produs câștigător: Pendler este un concept inovator care combină puterea unei biciclete electrice și dimensiunile compacte, foarte cool și anti-poluare.

Numele vine de la echivalentul danez al cuvântului navetă / commuting și face trimitere la tradiția mersului pe bicicletă în Danemarca, una dintre cele mai prietenoase țări din lume cu bicicliștii. De aici, însă, designerii Layer au gândit o formă aparte, atipică: cadrul în formă de U, fără bară superioară, permite utilizatorului să folosească produsul ușor și rapid, indiferent de gradul de mobilitate sau de hainele pe care le poartă.

Citește și: PAL, trotineta inteligentă, știe unde locuiești

Ba mai mult, înălțimea șeii și a cadrului este adaptabilă, iar pedalele se pliază ➡️ Pendler poate fi depozitată în spații compacte, fie că vorbim despre un colț al apartamentului tău sau o debara strâmtă.

Bicicleta e compusă dintr-o mulțime de accesorii detașabile și modulare: ai de dus cumpărături și bagaje sau de răspuns la telefon în perfectă siguranță? Coșurile atașate în partea din față și cea din spate au o bază din lemn și un cadru din sârmă, iar curelele speciale stabilizează încărcătura.

Citește și: Mai nou, Shift e și un sistem de rafturi care se transformă

Cadrul e creat din tubulatură standard de oțel, cu suporturi de aluminiu turnat sub presiune, pentru coșuri, pentru o formă mai fluidă, organică. În rest, șaua din piele bifează confortul și estetica, iar luminile indicatoare de pe ghidon și cadru, alimentate de bateria integrată de 250Wh, ajută bicicliștii să își comunice intențiile simplu și rapid.

Apropo de baterie, o reîncărcare totală îți permite să circuli fără grijă pe distanțe de până la 70 km. Poți accelera până la 25 km/h, iar viteza e controlată direct din ghidon.

“Credem în transportul simplu pentru toată lumea, deci obiectivul nostru este ca Pendler să reprezinte o modalitate de călătorie urbană în siguranță, convenabilă. Mergem înainte cu un e-bike gândit inteligent, incluziv, compact și perfect estetic!”, a explicat Hubert.

Fotografii: prin LAYER

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed