PAL, trotineta inteligentă, știe unde locuiești.

Mai precis, poate să învețe unde locuiești. Și unde lucrezi. Și care este cea mai bună rută spre destinația ta. Și câtă baterie mai are la dispoziție ca să ajungă acolo 🙂 Nu-i nimic de speriat: PAL este o trotinetă electrică inteligentă și pliabilă, deocamdată în etapa de prototipare, care a fost creată de designerul britanic Benjamin Hubert și biroul LAYER pentru brandul auto NIO. Ba mai mult, tocmai s-a întors de la Salone del Mobile Milano 2019, ceea ce te asigură că are și design inclus!

Pal

Mai exact, PAL este un mijloc de transport modular, care acceptă și accesorii – o geantă, un coș, ba chiar și un cărucior pentru cumărături – pe care le poți atașa de un panou special.  Trotineta electrică are o baterie pe care o poți reîncărca ușor, acasă sau în portbagajul automobilului NIO (dacă ai așa ceva) – nu-ți face griji, PAL se poate plia cât să încapă în portbagajul unei mașini mici.

Pal

PalȘasiul PAL-ului și coloana sunt create din fibră de carbon acoperită de grafen, o combinație paradoxală de materiale – și foarte rezistentă, și foarte ușoară – care face din trotinetă și un produs ușor de transportat, și mult mai eficientă în ceea ce privește consumul de energie. PalPoți să controlezi trotineta PAL prin bluetooth conectat prin telefon sau smartwatch la NOMI, sistemul smart creat de brandul auto NIO. NOMI se bazează pe inteligență artificială ca să rețină interesele și traseele obișnuite ale utilizatorului, așa că trotineta poate deveni autonomă în timp. Ba chiar îți poate răspunde la comenzi vocale și cereri de tipul “Care e cea mai bună rută?” sau “Du-mă la birou!” 🙂 .

Fotografii: prin LAYER

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed