Cadouri de Crăciun pentru iubitorii de lecturi fine. De luat de la Made in RO!

Ne plac serile în care adormim cu o carte faină în mână, iar cum vacanța de Crăciun se apropie, ne accesorizăm designist pentru lecturi mai lungi și daruri fine. La Made in RO, pe 21 & 22 decembrie, găsești multe obiecte faine pentru bookaholicul din tine 🙂 Ne vedem la Impact Hub Bucharest, unul dintre cele mai creative spații din București, aflat chiar în Piața Unirii, la doi pași de Hanul lui Manuc, pe str. Halelor nr. 5 (etajul 2 & etajul 3).

Cadouri citit - Designist (17) 1. Lampa care vine cu tine în pat când citești! Mingiuțele Cuplo Colors sunt dintr-un glob acrilic transparent, îmbrăcat în bumbac croșetat. Dacă vrei mai multă lumină, deschizi fermoarul! Design Dragoș Dogaru.

Cadouri citit - Designist (18)

2. Ilustrațiile care-ți fac poftă de citit. Ambele sunt semnate de Irina Dobrescu, unul dintre ilustratorii noștri preferați. Prin Atelierul de Print.

Cadouri citit - Designist (24)Prețul lor începe de la 65 lei (30 x 40 cm).

Cadouri citit - Designist (23)3. Inelul perfect care ține cartea deschisă, și care mai vine și frumos pe deget. Reading ring de la Woodish.

Cadouri citit - Designist (19) Costă 30 de leiCadouri citit - Designist (25)

4. Jurnalul stă acum în coperte de lemn, cu motive aztece. Un cadou “natur”, de la Woodish.

Cadouri citit - Designist (20) 5. Că tot am ajuns la jurnale sau agende, v-o prezentăm pe Măiastra, creație Marele Deget Mare. Mixul textil de pe copertă împrumută aripi rândurilor.

Cadouri citit - Designist (5) Cadouri citit - Designist (6)

6. O pernuță sub formă de ceainic, pe care pui cotul când citești, sau cartea, sau o ții pe aproape, ca pe o sursă de inspirație 🙂 Creație Irina Neacșu – thecraftlab.

Cadouri citit - Designist (15)

7. Povești sub formă de pernuțe și portofele “scrie” și .care?Cutare. În această căsuță poți “depozita” lângă pat și cartea preferată.

Cadouri citit - Designist (1)

8. Cuvinte care stau cu tine în cameră, pe raft, în bibliotecă, pe pervaz… Sunt de la Kerria, iar noi am creat câteva cuvinte de poveste cu ele.

Cadouri citit - Designist (2) Cadouri citit - Designist (3)

9. În ce genți vă purtați cărțile sau tableta? Vă propunem geanta Clean Everything, dintr-o singură bucată de piele. Design minimalist, detalii impecabile, rezistență cât cuprinde!

Cadouri citit - Designist (9) Cadouri citit - Designist (8)

10. Am descoperit recent gențile și rucsacii, din mix textil, creați de studioul Delikates, din Miercurea Ciuc. Sunt foarte bine realizate: în rucsac e loc și de cărți, și de tabletă. Iar gențile mini îți vor purta urban fin tableta sau agenda, telefonul și alte câteva mărunțișuri indispensabile.

Cadouri citit - Designist (10) Cadouri citit - Designist (11) Cadouri citit - Designist (22)

 11. Ceaiul se bea și el în compania poveștilor: cănile Una ca Luna aduc personaje de poveste, fiecare reprezentând un Spiriduș al Crăciunului.

“Orangine, spiridușa portocalei e timidă, delicată și frumos aromată; Nuteline, cea generoasă, bună la suflet și frumoasă, face crema cea mai bună pentru cozonaci; Brăduț, voinicul zurliu ce aduce Crăciunul în fiecare casă,  joacă în horă toate spiridușele; Turteline, a turtei dulce zână e dulce precum numele-i;  Contesine, avangardistă, îndrăzneață fashionistă, si-a pus rochia festivă”, povestește Una ca Luna.

Cadouri citit - Designist (21)

12. La Made in RO, madlena se transformă în cupcake, de la Cirip Cupcakes.

Cadouri citit - Designist (13)

13. Un citat anume pe care vrei să-l porți, alături de o bucățică de țesătură tradițională? Scrie la Mândra Chic și va ajunge pe tricou 🙂

Cadouri citit - Designist (12)Toate aceste cadouri, create de designeri și artiști români, vă așteaptă în weekend la  Made in RO – târg de design românesc, 21 și 22 decembrie, la Impact Hub Bucharest, aflat chiar în Piața Unirii, pe Splai, la doi pași de Hanul lui Manuc, pe str. Halelor nr. 5 (etajul 2 & etajul 3).

cover foto Made in RO III Vizualul este un concept  semnat de Alexandru Nimurad (www.behance.net/Nimurad).

Facebook event aici.

One Comment

  1. ole

    pacat ca nu vin si cei de la Bookletta

    https://www.facebook.com/Bookletta

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed