Call for projects: Made in RO – Târg de design românesc, ediția a 6-a, vine pe 23-24 mai. Tema: Playground Edition.

Pe 23 și 24 mai va avea loc o nouă ediție Made in RO – Târg de design românesc: a 6-a, în cadrul Romanian Design Week!  După cum mulți dintre voi știți deja, Made in RO este un eveniment marca DESIGNIST, care promovează designerii români, cu accent pe zona home & deco. Evenimentul de nișă funcționează ca o platformă de interacțiune între designerii de produs, producătorii din zona home and deco și public. Face parte dintr-o serie de astfel de evenimente, dedicată designului și industriilor creative românești și este activat bianual.

Și această ediție se va desfășura la Impact Hub Bucharest, unul dintre cele mai creative spații din București, aflat în centrul Bucureștiului, pe str. Halelor nr. 5, în Piața Unirii.

Tema acestei ediții

Ediția a 6-a Made in RO are loc în cel de-al doilea weekend al Romanian Design Week, iar tema, Playground Edition, o reprezintă piesele contemporane cu aer ludic, ingenios. Nu vorbim doar de jucării, ci de obiecte și accesorii home & deco colorate, jucăușe – cadouri smart pentru casele noastre, care le vor imprima ceva din savoarea jocurilor copilăriei: suspansul, surpriza, veselia, interactivitatea. 

Vizual call for projects Playground editionȘotronul de silicon de pe vizual este o creație made in RO, by Anca Fetcu, la provocarea Intro. V-am povestit deja despre ea aici

Vrei să-ți expui creațiile la Made in RO? Am dat startul înscrierilor.

Așteptăm aplicațiile voastre pe adresa designist@designist.roDeadline: 11 mai. Numărul locurilor este limitat.

Ce trebuie să conțină aplicația:

 •  Descrierea proiectului tău de design și a pieselor cu care vrei să participi (concept, materiale, dimensiuni).
 • Minimum 5 fotografii  (maximum 1500 pixeli, la o rezoluție de 300 DPI).
  Atenție! Vom lua în considerare doar fotografiile finale (fotografiile de produs) ale creațiilor tale: nu schițe, nu randări. 
 • Datele tale contact
 • Link-uri către site/blog/pagina de facebook unde e publicat portofoliul tău/al brandului tău
 • Prețurile estimative ale creațiilor propuse.
 • Propunerea ta de display de stand, pentru a ne asigura că poate fi integrată în spațiu. Încurajăm display-urile creative în cadrul evenimentului Made in RO, ingenioase, dar simplu de pus în practică

Ce vom aprecia în procesul de selecție:

 • Autenticitatea, originalitatea și creativitatea obiectelor pe care le creezi
 • Noutatea creațiilor: au prioritate proiectele ce vor fi expuse în premieră la Made in RO – Târg de design românesc.
 • Au prioritate proiectele de design home & deco, pentru că acesta este specificul evenimentului.
 • Plierea pe temă. Pentru că vorbim de o temă ludică, vom aprecia proiectele care se înscriu acestei categorii: jucăușe, ingenioase, interactive.
 • Un cadou pentru casa ta: vom aprecia piesele care se integrează familiar, cosy și smart interioarelor contemporane. Nu experimentele de design.

Pentru că timpul este foarte prețios pentru fiecare dintre noi, vă spunem de pe acum că echipa noastră nu va putea răpunde decât aplicațiilor selectate pentru a participa la eveniment. De asemenea, vă rugăm să fiți îngăduitori și să ne acordați câteva zile pentru răspuns. 

Made in RO este cel mai mare târg de design din România, care promovează designerii români, cu accent pe zona home & deco. Evenimentul face parte dintr-o serie de astfel de evenimente, dedicată designului și industriilor creative românești, și va fi activat și în alte perioade ale anului, în contexte care cer o alternativă românească de daruri creative și speciale.

Evenimentul reprezintă continuarea firească, în offline, a demersului susținut de designist.ro, prima platformă online din România care aduce în atenția publicului designerii români prin conținut original, de foarte bună calitate.

Așteptăm aplicațiile voastre! Vă urăm spor și creativitate!

Pentru pachete de sponsorizare și promovare în cadrul evenimentului, ne puteți scrie pe adresa: designist@designist.ro

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed