Când albul creează fundaluri home & deco pe termen lung

Un castronaș aburind, plin cu griș cu lapte, alb, poros, cuminte – clasicul comfort food din copilărie. Grădina din spatele casei, proaspăt ninsă, albă, pufoasă – o întindere lină, liniștitoare. O cameră cu pereții proaspăt vopsiți, albi, versatili și luminoși – o bună sursă de inspirație și libertate în design. Ne place albul, chiar dacă se zice că e sensibil și nu se menține imaculat pe termen lung. Dar să nu tragem concluzii pripite: știai că există o vopsea cu o garanție de 5 ani a rezistenței albului?

alb

Mai multă rezistență, mai puțin efort

Dacă și tu te simți plin de inspirație și calm când intri într-o cameră în care albul joacă rolul principal, credem că o să te bucuri să afli despre noua vopsea lavabilă albă Spor Formulă Nouă, lansată de Policolor, un produs ușor de aplicat, creat special pentru proiectele DIY. Așa cum spuneam, oferă o garanție de 5 ani a rezistenței albului. Explicația e simplă: vopseaua este rezultatul unui proces dezvoltat pe parcursul mai multor luni de către Departamentul de Research & Development din cadrul Policolor, care a implicat teste de îmbătrânire accelerată UV în laborator și un studiu comparativ cu alte vopsele din aceeași categorie. În plus, Spor Formulă Nouă conține ingrediente noi, de ultimă generație, capabile să redea un alb uniform și strălucitor.

”Spor este prima vopsea lavabilă românească, un brand aflat în topul preferințelor românilor care aleg produsele noastre pentru calitatea dovedită în timp. Spor Formulă Nouă este o vopsea de ultimă generație, care dovedește performanță tehnică, excelentă ușurință în aplicare, dar și cel mai bun raport calitate-preț. Din datele noastre reiese că albul este cea mai căutată culoare, motiv pentru care am intensificat cercetarea pe acest segment. Rezultatul eforturilor noastre e că azi putem lansa lavabila cu alb generos, garantată timp de 5 ani, venind în întâmpinarea clienților pretențioși care recunosc și iubesc albul Spor”, ne-a spus Camelia Dragomirescu, director de marketing Policolor.

alb

Mai multă consistență, mai puține urme

O găleată întreagă de vopsea neomogenă, o fâșie de culoare prelungă și mult prea diluată, care alunecă ușurel spre plintă. Poți să uiți de micile necazuri obișnuite ale celui hotărât să își vopsească singur pereții casei: Spor Formulă Nouă este o vopsea tixotropă, care devine fluidă după omogenizare, nu curge, se întinde și se aplică foarte ușor. ”Noul produs face parte din gama premium, are un aspect atipic la prima vedere, fiind foarte consistent față de o lavabilă clasică. Pentru rezultate ideale, recomandăm cumpărătorilor să respecte întocmai recomandările de diluție de pe eticheta produsului”, a mai adăugat Camelia Dragomirescu.

Lavabila Spor Formulă Nouă nu lasă urme, acoperă peretele uniform și – bonus! – poate să capete și nuanțe pastel prin colorarea computerizată cu Policolor Sistem de colorare.

Din gama Spor mai fac parte Spor cu ioni de argint – cu efect bacterian, Spor email superlucios – pentru protecția și decorarea suprafețelor interioare sau exterioare din metal, Spor Exterior, vopsea lavabilă cu protecție UV, Spor baie și bucătărie, o lavabilă antifungi și anticondens, Spor Aqua – email lucios pe bază de apă pentru protecția și decorarea suprafețelor din lemn, metal și zidărie, Spor Villa Yacht – lac 3 în 1 și Spor Villa Yacht – lac parchet incolor pe bază de apă.

Fotografii: prin Policolor

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed