Casa di Peroni inaugurează cea mai elegantă plajă din România, la Café del Mar

Dacă ar fi să vă descriem etalonul nostru de petrecere uber elegantă, v-am ruga să rememorați cu ochii minții sau cu ei (re)ațintiți la film fiecare detaliu al scenei cu care se deschide preferatul nostru La Grande Bellezza. Într-o bună seară, visăm să experimentăm aceeași efervescență fără constrângeri, de o relaxare pe care numai frumusețea totală o poate impune.

Nu știm în ce măsură vom fi invitați la petreceri exclusiviste pe terasele de pe acoperișurile Romei, așa că încercăm să regăsim frumusețea și efervescența italiană mai aproape de casă. Există un element foarte important pe care-l avem în comun – pe lângă sângele latin și  plăcerea petrecerilor – și anume berea Peroni. 🙂 Iar apropo de invitații la petreceri în care stilul și exuberanța te transportă într-o atmosferă ce egalează la grande bellezza, intră în noua Casa di Peroni, la Café del Mar, cea mai elegantă plajă din Mamaia devenită recent una storia di stile italiano.

Casa-Di-Peroni-al-Cafe-del-Mar-4

Casa-Di-Peroni-al-Cafe-del-Mar-5

În vinerea Sânzienelor, pe 24 iunie, Peroni Nastro Azzurro a punctat epicentrul celor mai frumoase petreceri și evenimente de vara aceasta – la mare, prin transformarea Café del Mar într-o oază ce respiră design italian. Totul, de la decor la sticla de bere proaspăt scoasă din frapieră, nu face decât să vorbească despre micile beatitudini ce conturează arta unui dolce far niente pentru connaisseuri: căci nu despre tihnă e vorba, ci despre, scuzați repetiția – Stil, la care poți acceda experimentându-i constant cele mai mai fine detalii.

Casa-Di-Peroni-al-Cafe-del-Mar-3Café del Mar, în Mamaia
CasaDiPeroni_366 CasaDiPeroni_364

CasaDiPeroni_378Casa-Di-Peroni-al-Cafe-del-Mar-6Ne-am amintit de experiența toamnei trecute, când Peroni Nastro Azzurro inaugura un spațiu complet nou pe Calea Victoriei, din București, tratat cu mult design în general, și românesc, în special, și completat de alte trei arte: cucina, cinematografia și… ospitalitatea italienească. Un cumul de experiențe vizuale și senzoriale, alături de cele mai fine gustări italiene și noua sticlă de bere Piccola.

Pe toate, mai puțin cinematografia (asta dacă nu punem la socoteala scenografia impresionantă a noii Casa di Peroni de la mare), le vei regăsi pe plajă. Iar în fiecare lună de vară, până pe 31 august, aici vor avea loc petreceri, expoziţii de design şi experienţe culinare, astfel încât toți cei care trec pragul Café del Mar  simtă rafinamentul italian la el acasă.

CasaDiPeroni_377 CasaDiPeroni_376
CasaDiPeroni_386

„Anul trecut, ne-am propus să aducem esenţa culturii italiene în peisajul bucureştean, printr-un proiect în care nu doar am vorbit despre stil italian şi despre diferitele forme de expresie ale acestuia, ci i-am dedicat un spaţiu propriu – Casa di Peroni. Vara aceasta, ducem mai departe misiunea de a oferi consumatorilor experienţe inspirate de rafinamentul stilului italian, prin lansarea unui nou spaţiu, în care aceştia să se poată bucura de dolce farniente în fiecare zi, la mare” spune Cristina Gherman, Global Brands Director, despre Casa di Peroni al Café del Mar.

Fii cu ochii pe pagina de Facebook Peroni Nastro Azzurro şi pe blogul Diario ca să nu ratezi evenimentele ce vor avea loc vara aceasta, la mare.

Casa-Di-Peroni-al-Cafe-del-Mar-9 CasaDiPeroni_246Beach bar-ul Casa di Peroni

Casa-Di-Peroni-al-Cafe-del-Mar-1

În centrul tuturor evenimentelor care vor avea loc în noul spaţiu se află Peroni Piccola, noua sticlă lansată de brand. Noi ne-am întâlnit cu ea încă de anul trecut, în Casa di Peroni din București. Peroni Piccola este deja prezentă în locaţii de top din toată ţara, urmând ca vara aceasta să te întâlnești și tu cu ea şi în principalele reţele comerciale de retail, sub forma unui multipack promoţional de 4 sticle. Designul ei te va face să exclami “Ciao, Piccola!”.

Casa-Di-Peroni-al-Cafe-del-Mar-2Abia așteptăm să aflăm care sunt evenimentele ce vor avea loc în aceast decor condimentat cu tot ce ai nevoie să te simți, chiar și pentru o zi, în rolul personajului principal al unei reclame marca Peroni: într-o dulce escapadă răcoroasă, pe ape line, cu briza mării la bord. 😉 Gustul unui Peroni Spritz, promisiunea celei mai elegante cine și a celei mai tihnite după-amiezi la umbra șezlongului, după înotul de dimineață, sunt scenarii suficiente pentru un weekend de vară în Casa di Peroni @ Café del Mar.

Ne vom uita după costumul de in alb și trabucul lui Toni Servillo, boemul nobil italian, par excellence. Vorba prietenilor de la Peroni Diario, “Ciao, ci vediamo al mare!”.

Fotografii: prin Peroni Nastro Azzurro

2 Comments

  1. Superb. Era cazul sa mai existe proiecte interesante si in alta zona, in afara de Nord.

  2. Andrei Iustin

    Imi place frumusetea insa o vreau alaturi de un pahar exuberant si incantator.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed