Cât de pregătite pentru soare și culoare sunt ferestrele tale de mansardă?

Vei spune că ne facem planuri estivale cam devreme, dar, după un an greu și cam întunecos, soarele pare că a ieșit în sfârșit și pe străzile noastre și… poate vrei să te ferești de el și de căldura pe care o aduce 😎.

Aici intervine salvator și cu design inclus noua colecție VELUX de rulouri pentru ferestre de mansardă, care cuprinde o diversitate de culori, țesături și stiluri și este gata să îți ofere exact atâta lumină naturală cât ți se potrivește fără să sacrifici nici confortul, nici amenajarea interioară. Motivul: cuprinde opțiuni de filtrare a luminii naturale adaptate specificului încăperilor tale, 70 de culori noi, modele și finisaje subtile.

Citește toate detaliile mai jos, în noul episod al serialului nostru feat. VELUX.

E loc sub soare pentru fiecare filtare

Îți dăm două scenarii cotidiene aflate la poluri opuse:

🌞 te-ai trezit cu greu, așa că ești încă adormit, dar urmează o întâlnire online importantă și trebuie să recitești o prezentare. Apoi, trebuie să găsești cadrul și lumina potrivită pentru întâlnire.

⛅️ copilul tău a adormit greu la prânz și știi că orice stimul exterior îl poate trezi: de la sunetele puternice la soarele care se năpustește în cameră. Nu vrei să riști asta.

Tandemul rulouri semi-transparente vs. rulouri opace are în vedere exact genul de situații în care lumina soarelui trebuie redusă, dată la minimum sau chiar anulată de-a binelea ca tu și ai tăi să vă simțiți și să lucrați confortabil:

  • rulourile semi-transparente permit pătrunderea unei lumini difuze, uniforme, în acelaşi timp, prevenind efectul de strălucire orbitoare. Sunt potrivite pentru camera de zi, biroul de acasă, camera de joacă.
  • Rulourile opace vor bloca în întregime lumina, așa că sunt alegerea perfectă în dormitor şi în camera copiilor, unde este nevoie de întuneric pentru un somn odihnitor.

Pentru camera copiilor, mai ai o opțiune, care bifează ambele posibilități printr-o singură piesă: ruloul Duo este compus dintr-un rulou opac de orice culoare, care întunecă încăperea complet, și un rulou plisat alb, care atenuează lumina. Ți-am spus că VELUX mizează pe personalizare!

Nu-ți face griji legate de montaj: indiferent de varianta pe care o alegi, rulourile sunt concepute special pentru ferestrele de mansardă VELUX, așa că montajul este așa de simplu încât îl poți realiza fără ajutor suplimentar, fără tăieturi sau măsurători speciale.

🚩De reținut: toate rulourile sunt certificate OEKO-TEX 100 (Standard 100 1076-184 DTI) și au garanția că nu conțin substanțe periculoase.

Finisaje după gust

Sigur că nu suntem fani ai clișeelor, însă detaliile chiar fac diferența și redesenează scenografia unei amenajări: un accesoriu care se integrează ca o piesă de puzzle, o nuanță care completează cromatica întregii încăperi, un finisaj care se reia subtil, ca un laitmotiv într-o poveste.

La marile efecte ale detaliilor mici s-au gândit cei de la VELUX când au adăugat în noua colecție de rulouri pentru ferestrele de mansardă posibilitatea de a alege finisajul șinelor glisante laterale:

  • preferi aluminiu periat, care se potrivește cu ferestrele din lemn lăcuit,

sau

  • preferi șinele vopsite în alb, care se camuflează în ferestrele din lemn învelit în poliuretan alb? Ah, și un bonus: pentru că este tratat împotriva razelor UV, finisajul alb nu va fi afectat de razele soarelui.

Nuanțatul drum de la clasic la extravagant

Aici intră în scenă unul dintre detaliile noastre preferate: noile culori ale colecției au fost dezvoltate în parteneriat cu institutul scandinav Pej Gruppen, format din designeri internaționali și experți mondiali în trendurile stilistice, așa că poți să fii sigur că „noua garderobă” a ferestrelor tale de mansardă bifează cele mai cool opțiuni cromatice disponibile, fie că ești mai degrabă adeptul nuanțelor clasice, fie că preferi niște variante mai curajoase.

Le găsești în gama de rulouri opace Colour by You, formată din peste 1800 de nuanțe. Îți poți personaliza ruloul cu ajutorul instrumentului de selecția a culorii de pe veluxshop.ro.

Citește și: Visezi la o vară cu mai puțin soare, dar multă culoare? Privește-ți fereastra

Noua colecție de rulouri VELUX pentru ferestrele de mansardă este deja disponibilă. Toate sunt proiectate și testate pentru viața de zi cu zi și condițiile reale de utilizare, iar dacă ai nevoie de ajutor, specialiștii VELUX îți stau la dispoziție pentru consiliere. Să fie lumină exact atât cât ne dorim! 😎

Fotografii: prin VELUX

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed