CHOCO Home Made: povestea ciocolatei și a armoniei. Gustăm din ambele la Made in RO.

Choco Home Made - Designist (12)Până săptâmâna trecută nu aș fi știut că cineva din România face aceste bomboane de ciocolată! La prima vedere a e-mailului, am crezut că am de-a face cu promo-ul unui magazin ce importă aceste bunătăți cu look designish. Povestea din corpul e-mailului spunea altceva: Mihaela Spiridonescu, din Brașov, creează aceste bomboane de ciocolată, împreună cu cutiile în care vin ambalate. Iar povestea are un nume – CHOCO Home Made.

Choco Home Made - Designist (2)

Mihaela are 42 de ani, dar se simte ca la 28. Și tot ca la 28 și arată 🙂 Secretul nu e doar ciocolata homemade, ci și Școala de Feng Shui Tradițional pe care a creat-o în urmă cu 5 ani, în Brașov. Însă până la bomboanele ca niște bijuterii, a avut un destin fabulos, vorba filmului: a fost inginer în Industria Lemnului, proiectare și execuție mobilier; a trecut printr-un business cu organizări de evenimente și decorațiuni; este antrenor de viață sănătoasă – de 7 ani experimentează și predă științe și practici vechi chinezești. Mai nou creează ciocolată delicioasă!

Choco Home Made - Designist (3)

Bomboanele CHOCO Home Made vin pe 21 și 22 decembrie la Made in RO – Târg de design românesc. Așteaptă să fie gustate și luate acasă de la Impact Hub Bucharest, unul dintre cele mai creative spații din București, aflat chiar în Piața Unirii, pe Splai, la doi pași de Hanul lui Manuc, pe str. Halelor nr. 5 (etajul 2 & etajul 3).

Vizual final Made in RO III variantaVizualul este un concept  semnat de Alexandru Nimurad (www.behance.net/Nimurad)

Iată povestea bomboanelor delicioase, așa cum ne-a spus-o Mihaela:

Povestea ciocolatei din colecţia CHOCO Home Made a pornit de la ceva foarte simplu: voiam o ciocolată cu ingrediente 100% naturale, delicioasă, sănătoasă şi în același timp cu stil, adică să arate foarte bine. Şi… surpriză! Nu am găsit aşa ceva pe piaţa românească! Atunci a încolţit ideea că aş putea să creez acea ciocolată care să îndeplinească aceste cerinţe, pentru persoanele care ştiu să aprecieze un lucru de calitate.

Choco Home Made - Designist (4)

A fost o provocare pentru mine pentru că nu aveam habar cum se face ciocolata, dar pentru că îmi plac provocările şi sunt o persoană foarte creativă, am considerat că e cazul să întru în joc.

Choco Home Made - Designist (5)

Am căutat informaţii, au început testările de reţete, formele speciale şi-au făcut apariţia, ideea începea să fie din ce în ce mai concretă şi mai delicioasă. Cea mai mare satisfacţie a fost când fiica mea mi-a spus: “Mami, e delicioasă ciocolata făcută de tine, e cea mai bună pe care am mâncat-o vreodată.”

Choco Home Made - Designist (6)

Asta m-a uns pe suflet şi am ştiut că sunt pe drumul cel bun. Mi-am zis că am nevoie şi de ambalaje deosebite pentru minunăţiile brune care începeau să prindă contur. Surpriză din nou! Nu găseam ambalajele pe care le visam! O nouă provocare. Am început să caut materiale, am învăţat cum să fac cutii drăgălaşe şi… am reuşit!

Choco Home Made - Designist (7)

Choco Home Made - Designist (10)Mai departe imaginile vorbesc de la sine! Sunt foarte mândră de proiectul meu, dar cel mai mult mă încântă faptul că este apreciat de cei din jur. Deja ştiu cam cât durează ca o persoană care gustă din ciocolata această minunată să spună că este fabuloasă, fină şi că mai vrea. Cam… 2 minute! 🙂

Choco Home Made - Designist (13)Acesta este începutul poveştii mele despre ciocolata delicioasă, sănătoasă şi cu stil, creată în România! Povestea va continua pentru că este un proiect care mă inspiră, are toate atuurile ca să investesc în el energie, creativitate şi completează extraordinar ceea ce fac cu mare drag de câţiva ani încoace.

Choco Home Made - Designist (11)

Prețul unei cutii de bomboane CHOCO Home Made începe de la 21 lei și ajunge la 63 lei. Abia așteptăm să le gustăm în weekend la Made in RO – Târg de design românescla Impact Hub Bucharest, unul dintre cele mai creative spații din București, aflat chiar în Piața Unirii, pe Splai, la doi pași de Hanul lui Manuc, pe str. Halelor nr. 5 (etajul 2 & etajul 3).

cover foto Made in RO III

Facebook event aici.
Aici trebuie să ajungi:

Locatia-Impact-Hub-Bucharest1 Strada-HalelorFotografii: Florin Pepene

2 Comments

  1. […] de ciocolată rămân cea mai dulce atenție. CHOCO Home Made pregătește ciocolată cu 100% ingrediente naturale în forme […]

  2. ole

    Dar cum pot fi cumparate aceste ciocolate? adica in afara de targuri..

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed