Colecţia “Întinde-te, masă”, semnată The Awesome Project, vine weekend-ul acesta la Made in RO

The Awesome Project - Designist (1)Nu ne mai săturăm de piesele din porţelan cu motive tradiţionale create de Mădălina Andronic şi Claudiu Ştefan, aka The Awesome Project. La Made in RO, târg de design românesc, ce are loc weekend-ul acesta, pe 25 şi 26 mai la Galeria Alchemia – Calea Moşilor (Vechi) nr. 95 – la doi paşi de Biserica Armenească, Mădălina şi Claudiu vin cu întreaga colecţie “Întinde-te, masă”.

Vizual Made in RO Targ de design romanesc 25-26 mai

Dacă anul trecut vedeam primele vaze şi boluri create de voi, acum vorbim de o colecţie – “Întinde-te, masă”. Ce înseamnă acest proiect pentru voi, care este povestea conturării lui?

Am început The Awesome Project cu bijuteriile din porțelan ZURZUR, apoi am continuat cu obiectele decorative AwesomeFOLK, însă noi ne-am dorit încă dinainte de a pune pe hârtie planurile de awesomeness să facem obiecte funcționale€“ de zi cu zi, pentru casă și oameni deosebiți, care înțeleg gesturile simple și le onorează cu piese speciale zi de zi, oameni care trăiesc frumos, așa cum și numele o sugerează  – “€œÎntinde-te, masă”, ca-ntr-o poveste .

“€œÎntinde-te, masă” este un început bine definit (zicem noi) pentru direcția în care The Awesome Project se va îndrepta de acum încolo: obiecte delicate, într-un singur exemplar, funcționale, pentru cei care le respectă și se respectă.

The Awesome Project - Designist (2) The Awesome Project - Designist (3) The Awesome Project - Designist (4)

Colecţia este formată din mai multe piese, ce trebuie înţelese într-un context. Ne puteţi explica rolurile lor aşa cum le-aţi gândit voi?

În colecție există un număr de piese care ar trebui să se regăsească pe mai toate mesele:€“ seturi de farfurii și castroane, suporturi pentru tacâmuri, boluri pentru salată, căni-cănuțe pentru ceaiuri și licori, linguri dintre cele mai de soi, vase acoperite pentru păstrarea celor mai bune deserturi, sticle de lapte, limonadă sau sirop, pahare asortate și mici și multe mărunțișuri al căror rost devine clar când se alătură celorlalte pe masa întinsă.

The Awesome Project - Designist (5) The Awesome Project - Designist (6) The Awesome Project - Designist (7)

Care ar fi profilul celui care nu poate pleca acasă fără măcar câteva piese din Întinde-te, masă?

Nu am reușit să definim încă un profil clar al cumpărătorului de awesome -€“ oamenii sunt diferiți și găsim că se completează pentru a încropi un cumpărător absolut: cel care înțelege savoarea gestului însoțit de un obiect frumos, care își permite din punct de vedere financiar un obiect unicat din porțelan lucrat de numai 4 mâini, care își dorește să-și bucure ochii și nepoții cu zestrea lăsată de el, așa cum s-a bucurat și el la rândul lui de zestrea lăsată de bunica.

The Awesome Project - Designist (8) The Awesome Project - Designist (11)Iată cum lada de zestre creată special pentru Made in RO de Mădălina Dumitru (Lightsquare) devine suport artistic pentru porţelanurile Awesome. Şi lada, şi porţelanurile vă aşteaptă weekend-ul acesta la Galeria Alchemia, Calea Moşilor (Vechi) 95, la 2 paşi de Biserica Armenească.

The Awesome Project - Designist (12) The Awesome Project - Designist (14)

Ne-aţi pregătit o surpriză: o piesă special creată pentru Made in RO, târg de design românesc. Vă rugăm, faceţi prezentările 🙂

Cu puțin mister, noi vă spunem așa: dragii noștri, la Made in RO veți descoperi un set dulce și proaspăt de vară, cu sticluţe, pahare și suporturi din porțelan The Awesome Project, împachetate toate și gata de mers la picnic!
(Setul este încă “în cuptor”, doar începând de sâmbătă, de pe 25 mai, îl veţi vedea la Made in RO)

The Awesome Project - Designist (16)

The Awesome Project - Designist (15)

Piesele colecţiei “€œÎntinde-te, masă” semnate de The Awesome Project te aşteaptă să le admiri şi să le iei acasă la Made in RO, târg de design românesc, pe 25 şi 26 mai, la Galeria Alchemia – Calea Moşilor (Vechi) nr. 95, în zona Armenească, la doi paşi de Biserica Armenească – eveniment în cadrul Romanian Design Week.

Facebook event aici.

facebook cover Made in RO

Fotografii: The Awesome Project

One Comment

  1. […] Colecţia “Întinde-te, masă”, semnată The Awesome Project, vine weekend-ul acesta la … […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed