Concurs închis!! Câștigă două portofele Mighty Wallet + doi săculeți eco!

Vă mulţumim tuturor pentru comentariile inspirate, dar câștigătorul trebuie să fie unul singur. Tanaaaaaa…. Câștigătorul este GRUIA!!! Felicitări! Ne roade curiozitatea să aflăm ce modele de portofele vei alege… Poate ne trimiți link-urile. 🙂

Cauți un supercadou de Valentine’s Day? Ai șansa să câștigi două portofele Eco Mighty Wallet, unul pentru tine, celălalt pentru iubita sau iubitul tău, precum și doi săculeți eco, Mighty Tote, ambele de la tanaaa.ro. Ziua de 14 februarie vă va găsi pe amândoi nu doar prieteni cu mediul înconjurător, ci și mai stylish: veți fi cuplul care poartă unul dintre cele mai cool și ingenioase portofele de pe piață.

A fost o atracție magnetică între noi și portofelul Mighty Wallet®, de la magazinul de cadouri online tanaaa.ro. Ingenioasa construcție origami îi aparține designerului Terrence Kelleman. Designul simplificat, fără multe cusături, subliniază rezistența materialului și permite portofelului să se extindă instantaneu și să se adapteze nevoilor tale de depozitare.

Mighty Wallet, by Dynomighty Design, este fabricat din Tyvek®, un material durabil, impermeabil și reciclabil. Este subțire, practic, designul său atrage atenția pe loc… ce să mai, este un statement de lifestyle urban și creativ. Ca să nu mai menționăm că se poate scrie pe suprafața lui, astfel că îți pui și un reminder unicat, dar îl și personalizezi în același timp.

Cântărește doar 17, 75 g, are 8, 25 cm x 10, 16 cm (nedeschis)/20, 32 cm (deschis), două buzunare mari pentru bani și chitanțe, două buzunare pentru carduri bancare și încă două pentru cărți de vizită și buletin. 

Dar ce faci când ai surplus de bagaj ori mergi la cumpărături în drum spre casă? Sau pur și simplu vrei să transmiți un mesaj puternic și să încurajezi reciclarea? Îți vine în ajutor noul sac reciclabil Mighty Tote®, care poate transporta o greutate de până la 11 kg.

Cântărește doar 47 g, 25% din microfibra din care e făcut provine din materiale reciclate, iar cerneala simbolului ‘Reciclează’ respectă exigențele referitoare la protecția mediului.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga acest premiu?
1. Să dai like la pagina de facebook Tanaaa.ro și încă un like la pagina de facebook Designist.ro
2. Să lași un comentariu la acest post, prin care să răspunzi la întrebarea:
Cum arată în viziunea ta locuința cuplului care poartă portofelul de design Eco Mighty Wallet?
(2-3 fraze sunt suficiente, dar ești liber să scrii mai mult dacă simți nevoia)

Cel mai creativ răspuns va câștiga acest premiu consistent, format din 4 obiecte!! Dacă câștigi, vei avea posibilitatea să-ți alegi ce modele de portofel sau sac dorești, în funcție de stocul disponibil, direct de la standul Tanaaa, de la Sala Dalles, unde în perioada 9-14 februarie se desfășoară târgul de cadouri de Sfântul Valentin. Dacă nu ești din București, premiul te va găsi oricum! 🙂

Concursul se încheie pe data de 13 februarie, la ora 15.  Succes!

74 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed