Concurs! Câștigă un guler-turban tricotat, de la atelier44! Închis.

Mulțumim tuturor pentru participare! În urma tragerii la sorți, realizată prin random.org, câștigătoarea este Emiliana – comentariul din data de 4 februarie 2013, ora 14:48. Felicitări! Te vom contacta pentru a stabili cum intri în posesia premiului.

Chiar dacă am simțit adieri de primăvară în ultimele zile, iarna mai zăbovește pe la noi. Așa că ne-am gândit să-ți oferim ca premiu un guler with a twist și la propriu, și la figurat: se preschimbă într-o căciulă turban, care se prinde apoi șic la spate cu un bețișor din lemn. Este împletit de atelier44, e moale, pufos și se poartă cu drag, așa cum porți în suflet un bun prieten, care la nevoie se cunoaște.

Iar acest frumos guler poate ajunge să fie purtat de tine dacă:

1. Dai Like paginilor atelier44 şi Designist.ro
2. Dai un share concursului pentru ca gulerul-turban să încălzească wall-urile prietenilor tăi
3. Ne spui pe care dintre creaţiile semnate de atelier44 (iată-le aici: http://designist.ro/2012/12/19/iarna-se-poarta-accesorii-si-bijuterii-crosetate-de-la-atelier44-de-gasit-la-made-in-ro/) ţi-ar plăcea să o cumperi şi de ce.

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post), iar câștigătorul va fi tras la sorţiDeadlineDuminică, 10 februarie, ora 18.00. Succes tuturor!

53 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed