Concurs: fii creativ și poți câștiga un buzunar decorativ tricolor YouR Pocket!

Zilele trecute și zilele acestea, când apărăm adevăratele valori ale democrației și când se nasc cele mai inventive sloganuri, pancarte, ilustrații și postări pe facebook, designul de produs românesc vine și el cu o replică creativă: Design Your Space, adică Ana-Maria Lungan și Raluca Mihaela Pavel, au creat un nou YouR Pocket – un buzunar tricolor pentru casă, numai bun pentru depozitat nimicurile pe care până acum le uitai prin colțurile casei.

Citește articolul până la final: buzunarul decorativ poate fi al tău, dacă vei fi creativ, la rândul tău, și vei câștiga acest concurs! 🙂

UPDATE: Concursul nostru a luat sfârșit! Câștigătoarea este Ioana Gheorghe. Felicitări! 🙂 Reprezentanții YouR Pocket te vor contacta pentru a afla cum poți intra în posesia buzunarului.

Noul accesoriu se adaugă unei colecții întregi YouR Pocket din piele naturală și lemn masiv de stejar. Sunt și ușor de personalizat: ai de ales între mai mult de 25 de culori, iar lungimea firului de care îl agăți poate varia între 20 și 50 cm. Mai mult: se poate printa direct pe pielea buzunarului!

Buzunarele au un diametru de 30 cm, iar suprafața de perete acoperită la montare este de 50 cm.

Și acum concursul! 🙂 Împreună cu Design Your Space, oferim un buzunar tricolor celui mai creativ răspuns la întrebarea:

“Ce mesaj ai printa pe un buzunar YouR Pocket uni?”

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Criteriile de departajare sunt creativitatea și fezabilitatea propunerii. Cel mai ingenios răspuns, desemnat de juriul format din echipele Designist & Design Your Space, va câștiga. Deadline: vineri, 24 februarie, ora 24:00. Succes tuturor! 🙂

Fotografii: prin Design Your Space

23 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed