Concurs! La Maison și Designist îți fac cadou un pled de la Designers Guild! ÎNCHIS!

Mulțumim tuturor pentru participare și pentru scenariile frumoase. Câștigătoarea este Petronela, cu comenatriul din data de 21 octombrie, ora 17:49. Felicitări!

A venit, a venit toamna, ne acoperim canapeaua sau patul cu ceva? 🙂 Noi, împreună cu La Maison – Decorateur D’Interieur, spunem DA și venim cu o superpropunere: pledul Astrakhan Cobalt, de la Designers Guild.

Concurs La Maison - Designist (1)Despre showroom-ul La Maison, de pe Bulevardul Dacia nr. 73, v-am povestit pe larg aici. Echipa La Maison este implicată în proiecte atât de frumoase de amenajare (le regăsiți aici), iar  în septembrie a participat la BIFE, unde a prezentat o nouă colecție Designers Guild, alături de multe piese Grange, Mise en Demeure, Moissonnier, Baker. De asemenea, La Maison este agentul pe România al faimosului brand Designers Guild.

Concurs La Maison - Designist (2)Pledul din colecția Astrakhan este din lână de merino și are dimensiunile l 130 x l 190 cm.

Concurs La Maison - Designist (4)

Pentru ca acest pled să-ți facă toamna mai senină acasă, trebuie să:

1. Dai Like paginii de facebook Designist.ro.
2. Ne spui, printr-un comentariu la acest post, ce îți inspiră pledul Astrakhan Cobalt și care este scenariul în care l-ai distribui la tine acasă.

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Cel mai creativ răspuns va fi desemnat câștigător. Deadline: Duminică, 27 octombrie, ora: 20.00. Succes tuturor!

Concurs La Maison - Designist (3)

Fotografii: prin Designers Guild

35 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed