Cu un cactus nu se face niciodată primăvară, dar se bea ceai

Gnomii de la brandul Vitamin, pe care vi i-am prezentat ieri, ne-au făcut o poftă nebună de porțelan alb, luminos, strălucitor și foarte decorativ. Porțelan pe pâine mănâncă și designerii de la PO:, dar nu oricum, ci amestecând creativitatea cu funcționalitatea, spărgând bariere, stimulând imaginația și îndemnându-i pe oameni să se lase surprinși. Ceea ce am făcut și noi când am descoperit seria Cactus. Designer: Wang Ke.

E un cactus din porțelan și nu înțeapă, ci se transformă în 4 cănuțe și un bol pentru gustări delicioase, care au dimensiuni diferite, deci nu avem nici o șansă să încurcăm cănile între noi. În dulap (sau mai degrabă pe etajeră, căci este și foarte decorativ), Cactus Cups Set va ocupa puțin loc, iar la masă îl aduci dintr-un singur drum, fără să ai nevoie de tavă.

Și, atins de o baghetă magică, cactusul se transformă pe loc în set de căni…

Un cactus mai mic și unul mai mare aveau nevoie să râdă la soare, dar s-au ales cu o lumânare… Ce vrem să spunem este că lumânarea din suport încălzește ceaiul din cactusul-ceainic. Iar puiul de cactus e format din două cănuțe: una mai mare și una mai mic, așa cum vezi mai jos:

Ne place forma ergonomică a fiecărei piese care formează Cactus Teapot Set, mai ales a ceainicului

Setul este completat de un cactus mai rotunjor, recipient pentru ceaiul vărsat – Cactus Canister

Mmmmm, parcă plutește în aer aroma ceaiului Earl Grey de la Twinings… 🙂

Iar sarea și piperul seriei sunt date tot de un cactus – Cactus Salt and Pepper Shaker

În final, ca să vă convingem să vizitați site-ul celor de la PO: și să vedeți și alte minunății practice, vă lăsăm cu un ceainic și un… trandafir. Iei petală cu petală și scoți la iveală o farfurie, 3 căni, o sită pentru ceai și o linguriță. Vă mai spunem că prețurile nu sunt mari: încep de la 7,90 euro (recipientele pentru sare și piper) și ajung la 64,90 euro (Cactus Cups Set).

Fotografii: PO:

One Comment

  1. Dani

    Parca incep sa-mi placa cactusii

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed