Cum a apărut vizualul Made in RO #12 – piesă în trei acte scurte și o introducere

Introducerea 🙂

Gata, am intrat în linie dreaptă: Made in RO #12 , concentrat fin de design contemporan, se zărește tot mai limpede la orizont, iar pe 24 și 25 noiembrie o să apară de-a dreptul la Impact Hub Bucharest din Timpuri Noi Square. Da, îți dăm prilejul să furi startul clasic al cumpărăturilor de Crăciun și să bifezi lista cadourilor din timp fără să pleci din cartier 🙂

Până începem să-ți arătăm ce ți-am pregătit pentru Made in RO #12 – și pregătește-te: sunt multe de arătat! – îți povestim care este imaginea Made in RO #12 și cum am ajuns aici – hint: da, include tot un creativ român, cum te-am obișnuit 🙂 .

#12

 

Actul întâi (februarie 2018) 

În timpul unei ședințe de redacție din biroul Designist.ro, apare în discuție numele ilustratoarei Alexia Udriște – e foarte tânără, e foarte talentată și din ce în ce mai prezentă în tot ce înseamnă social media, așa că nici că s-ar putea potrivi mai bine cu platforma noastră. De aici, pașii se precipită: urmează un schimb de mailuri, o listă de întrebări și alta de răspunsuri, documentare, editare și apoi publicare. Rămânem încântați și de o parte (cum poți să vezi clar din introducerea materialului) și de cealaltă (cum am ghicit din mulțumirile Alexiei de după mailul în care o anunțam că am publicat materialul ♥).

#12

Alexia Udriște

Actul al doilea (septembrie 2018)

Ne-am întors de pe plaje sclipitoare și din orașe fermecătoare și ne reacomodăm la viața reală. Așa că începem discuțiile despre următoarea ediție a Made in RO – a 12-a (!!!). Ce aducem nou, ce eliminăm, cum completăm, cum promovăm? Și foarte important: cum o să arătăm – ce concept o să aibă vizualul evenimentului și cine o să-i dea formă? Aici n-a fost nevoie de multe propuneri: prima noastră alegere – tot Alexia – a răspuns imediat da întrebării noastre 🙂 .

“Mi-ar face mare plăcere să colaborăm. Made in RO e unul din evenimentele pe care le aștept oricum cu drag înainte de sărbători. Am aflat de el acum aproximativ doi ani din social media. A coincis cu perioada în care am descoperit că îmi place să fac cadouri celor dragi, așa că a fost ocazia perfectă să mă împrietenesc cu conceptul și să “profit” de pe urma lui”, ne-a povestit Alexia.

Gata, începem treaba de-a binelea!

#12

“Eu duc mai mereu lucrurile într-o zonă jucăușă și nu mă dau în spate de la personaje amuzante. Bradul și pasărea aveau nevoie de o completare, așa că o pisică bleagă și suprapoderală mi s-a părut mai mult decât potrivită pentru echilibru și poveste”, ne-a explicat Alexia. 

Actul al treilea (noiembrie 2018)

Între timp, vizualul-prototip al Made in RO #12 s-a transformat și a evoluat sub creionul Alexiei, ba chiar a căpătat unul dintre personajele noastre preferate din povestea de până acum a Made in RO-ului – ai observat-o sub coroana bradului, da? 🙂 De la vizualul perioadei de call for projects (sus) la imaginea finală a ediției #12 (jos) graficianul Bogdan Giubernea, căruia îi mulțumim pentru fiecare colaborare finalizată cu brio de până acum, a mai făcut niște permutări, însă personajele au rămas aceleași, iar noi te invităm și mai apăsat acum:

Let’s go…Made in RO #12! 🙂

Pe 24 și 25 noiembrie te așteptăm la Made in RO #12, concentrat fin de design contemporan, la Impact Hub Bucharest (Splaiul Unirii 165, Timpuri Noi Square, Clădirea 2, etajul 1).

Nu uita să apeși Going aici.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed