Cum îți schimbi baia doar cu o perdea de duș

Dacă haina face pe om, atunci perdeaua face baia. Poți să mai amâni momentul în care înlocuiești finisajele și obiectele sanitare, până una alta te folosești de perdele de duș create cu multă imaginație sau inspirate de filmul Psycho. Simțul umorului e un must. 🙂

 

Natura delicată ajunge și pe perdeaua de duș. Costă 39,55 euro și este 100% din bumbac. Ne place mult, deja simțim fluturi în stomac. 🙂 O poți comanda de la westelm.

Hmmm… ce-ai vrea să vezi dimineața, când mergi la baie: un copac sau o zebră? În plină iarnă, căldura toridă a savanei parcă mă atrage mai tare. Perdelele Tree (33 euro) și Zebra (46 euro) sunt din poliester 100% și pot fi comandate de pe urbanoutfitters.

Dar ce zici de un elefant? Visăm la călătorii prin India, Cambogia, Thailanda, dar descoperim cu această ocazie și universul designerului amercian Thomas Paul. Perdeaua costă 120 dolari (e scumpă, dar semnată de un designer care a lucrat inclusiv cu Calvin Klein) și o poți comanda aici.

De la Bed, Bath and Beyond poți comanda o serie de perdele frumoase. Nu sunt întocmai ieftine, dacă le compari cu o perdea de duș obișnuită, dar sunt din material textil (75% poliester + 25% bumbac sau 100% poliester), se pot spăla la mașina de spălat și sunt prevăzute cu cârlige metalice nichelate. Iată-le mai jos:

Siluete și socializare. Da, dar ești totuși singur în baie. 🙂 Perdeaua Party Shadow costă 29,99 lire.

Apothecary Fabric Shower Curtain, 75% poliester, 25% bumbac, pentru o baie vintage. Costă 44,99 lire.

Perdeaua Sport Fabric – 44,99 lire

Ca să te învăluie atmosfera pariziană măcar la duș. Perdeaua Paris Cafe costă 24, 99 lire.

Deși ar fi sănătos și recomandat să te desparți de facebook măcar atunci când faci un duș, trebuie să recunoaștem că ni s-a părut genială ideea celor de la Spinning Hat. Poate fi un cadou amuzant pentru dependeții de social media, cu mesaj subliminal. 🙂 Social Shower Curtain costă 14,99 lire și va fi disponibilă în curând, la comandă.Te va costa doar 13,99 lire să-ți bagi în sperieți oaspeții, atunci când vor face o vizită la baie. 🙂 De fapt, cred că perdeaua va stârni doar râsete, doar e pentru fanii Hitchcock și pentru cei care au un simț acut al umorului. Blood Bath Shower Curtain este din poliester 100%, se poate spăla la mașină și o cumperi de aici.

Ca să nu te pierzi în Londra sau ca să-ți amintești ce colțuri ale capitalei britanice ți-au plăcut mai mult, ia de aici o perdea imprimată cu harta metroului londonez. Costă 29 dolari.

Perdeaua Shadow of the Duck te duce ironic cu gândul la celebrul Psycho. Nu știm dacă modelul e chiar pentru copii, dar e sigur pentru toți cei cu suflet de copil. 🙂 Costă 19,99 dolari și o poți comanda aici.

Deathly Scary Shadow este numele acestei perdele de duș, ce ne amintește de serialul Tales from the Cript. Costă 24,99 dolari și o poți comanda de la perpetualkid. Hai, nu te speria, e doar un design cu umor negru! 🙂

Iar dacă ai simțit fiori pe șira spinării, e momentul să-ți păstrezi calmul și să depășești momentul. 🙂 Această perdea de duș costă 29 de dolari și o poți comanda aici.

4 Comments

  1. Marta

    Simpatic aricolul! Mi-as tot schimba perdeau de dus, ceva fonduri si multa inspiratie!

  2. Marta

    Mi-a placut articolul am vrut sa scriu! :>>

  3. […] de bază. Îți amintești de perdeaua de duș ca un profil de facebook, pe care ți-am prezentat-o aici? Acum iată câteva exemple de reciclări creative ale designerilor londonezi, care creează […]

  4. Adriana

    Stiti cumva cum se poate comanda de pe westelm? Am tot incercat sa comand si nu pare sa functioneze..

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed