Decor primăvăratic, cu flori și textile colorate, în atelierul lui Kiki Dumitrescu

Ne place să vizităm ateliere designish. Te-am invitat de curând în showroom-ul designerului Adelina Ivan și în cel al designerului de pălării Kristina Dragomir. Azi ne răsfățăm primăvăratic în atelierul lui Kiki Dumitrescu, înviorat de creațiile și tablourile semnate de ea.

Vrem ca în curând să-ți prezentăm și atelierele designerilor de obiect, deja îți pregătim ceva. 🙂

Atelier Kiki Dumitrescu - Designist (5)

Atelierul se află într-un apartament foarte spațios dintr-un bloc cu două etaje de pe str. Olimpului nr. 30 (apartament 1, București) și poate fi vizitat cu programare. Ne-a inspirat spațiul aerisit, cu mult alb, colorat de tablourile vibrante și materialele textile exuberante & decorative. Uită-te atent și vei descoperi combinații cromatice și mixuri de piese ce-ți vor da idei și pentru apartamentul tău. 🙂

Atelier Kiki Dumitrescu - Designist (8)Ne place ancadramentul decorativ, ce delimitează frumos spațiile!

Atelier Kiki Dumitrescu - Designist (7)Kiki și-a mutat atelierul aici în urmă cu un an – a renovat totul și a vrut să creeze un fundal alb, luminos, pe care să se așeze scenografic tablourile pe care le semnează și hainele colorate, vii.

Bunicii ei au fost croitori, iar de la ei a moștenit nu doar talentul, ci și două fotolii ce stau acum în hol: recondiționate și acoperite de un material cu pattern floral.

Atelier Kiki Dumitrescu - Designist (2)Atelier Kiki Dumitrescu - Designist (9)Cele două fotolii moștenite de la bunici, “păzite” de tabloul “What are the parents?”. Cât de actual și fresh poate arăta mobilierul clasic! Ți-am povestit deja despre asta aici

Atelier Kiki Dumitrescu - Designist (6)Materialele textile din fundal arată atât de decorativ!

Biroul este foarte senin, seren, relaxat. Albul pare și mai diafan datorită perdelei de voal fin. Petele de culoare sunt date de schițele de pe șevalet, pernuța fucsia a scaunului și veioza colorată.

Atelier Kiki Dumitrescu - Designist (3) Atelier Kiki Dumitrescu - Designist (4)

Atelier Kiki Dumitrescu - Designist (1)Sperăm că v-am colorat și înseninat ziua cât să simțiți în jurul vostru mirosul primăvăratic al florilor! Sau să mergeți în vizită la Kiki.

Fotografii: prin Kiki Dumitrescu

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed