Deleagă sarcinile repetitive de acasă unui device inteligent și superaccesibil

Când spui casă inteligentă, te gândești că e vorba de un sistem complicat și costisitor, la care tu nu ai putea avea acces prea curând, nu-i așa? Ei bine, astăzi ne-am propus, împreună cu Somfy România, să demontăm un mit și să-ți arătăm că ai nevoie de o conexiune la internet și de un buget de doar 359 de lei ca să îți faci casa și mai smart. Dar ce înseamnă asta, mai exact, și cum îți poate schimba viața de acasă proaspăt lansatul Connectivity Kit? Rămâi cu noi și îți dăm toate detaliile.

Gata cu sarcinile repetitive, e timpul să delegi!

Așa cum îți povesteam cu puțin timp în urmă, soluțiile de automatizare (instalarea rulourilor motorizate, a jaluzelelor electrice, a copertinei sau a porții motorizate) reprezintă un pas important către un stil de viață mai confortabil. De ce să piezi timpul cu sarcini repetitive, când poți, de pildă, să stingi toate luminile din casă printr-o singură apăsare de buton sau, și mai simplu, printr-o comandă vocală? 😊

Dacă TaHoma® switch duce controlul inteligent la un nou nivel al simplificării, acum Somfy România vine cu o soluție de automatizare la îndemâna oricui: Connectivity Kit poate fi achiziționat online și instalat cu ușurință chiar de tine – nu mai depinzi de o echipă care să vină să realizeze instalarea!

Acel ceva eXtra care poate schimba totul

Connectivity Kit este un device cu design minimalist și dimensiuni reduse, ce reprezintă primul pas către o locuință inteligentă, foarte ușor de pus în practică: îți descarci aplicația TaHoma®, conectezi jaluzelele, ferestrele sau luminile la aplicație și gata, poți crea scenarii personalizate pentru a-ți controla echipamentele din locuință și a-ți simplifica viața.

Le poți “manevra” de la distanță atât prin aplicație, cât și prin intermediul unui asistent vocal compatibil: Amazon Alexa, Google Assistant sau Siri. Aplicația TaHoma® îți permite să verifici starea echipamentelor (acolo unde produsele permit acest lucru) și să le controlezi de acasă sau din.. deplasare.

De altfel, Somfy deține un întreg arsenal de soluții pentru o casă inteligentă completă: brandul are parteneriate cu cele mai importante mărci din domeniul încălzirii, climatizării și iluminatului și este compatibil cu principalele protocoale & asistenți vocali smart.

Scenarii de viață simplificată acasă

Recunoaștem, și noi visăm la ele. 😊 Cu ajutorul aplicației de mobil TaHoma®, poți adăuga până la douăzeci de produse (inclusiv produse Velux) și poți crea scenarii personalizate în funcție de stilul tău de viață. De exemplu, printr-o atingere pe smartphone, lansezi “scenariul de trezire” și delegi dispozitivul Connectivity Kit să-ți deschidă rulourile și să aprindă luminile. Iată mai jos ⬇️ și alte scenarii pe care le poți defini în aplicație.

Scenariul 1 – Să presupunem că e o zi caniculară ca cea de astăzi, iar tu ești în oraș, cu treabă. Deschizi aplicația și, cu ajutorul ei, poți închide rulourile, ca să-ți păstrezi casa răcoroasă. Același lucru poți face și cu ferestrele Velux, dacă le-ai lăsat cumva deschise, iar ploaia de vară a schimbat planurile. Nu mai urci la mansardă, dacă ești ocupat, la parter, să pregătești cina. 🙂

Scenariul 2 – Te apropii de casă, ai intrat pe stradă, iar poarta se va deschide automat exact când ajungi. Acest lucru este posibil datorită geolocalizării prin partenerul Somfy IFTTT.

De reținut ➡️ Connectivity Kit este compatibil cu motoarele Somfy pentru rulouri și jaluzele, copertine și pergole, lumini și prize, porți și uși de garaj (RTS și io-homecontrol).

Cum achiziționezi device-ul? Știm că ți-am trezit interesul, așa că te invităm să descoperi mai multe detalii despre soluția Somfy Connectivity Kit aici. Iar dacă vrei să-ți faci casa mai inteligentă, poți comanda produsul pe emag, cu doar 359 lei.

Spor la delegat sarcini și creat scenarii! 😊

Fotografii: prin Somfy România

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed