Despre cum a fost la workshop-ul “How would you style a kid’s room?”, cu designerul Martine Claessens

Workshop Martine Claessens designist 13 Sâmbăta care tocmai s-a încheiat a avut loc workshop-ul “How would you style a kid’s room?”, susținut de designerul Martine Claessens. Ne-am jucat cu tot felul de concepte de amenajare interioară, am învățat cum să creăm un moodboard pentru a reda o stare și cum să conturăm un decor care-i va inspira primele visuri copilului ce se va juca, va învăța și va dormi în acest spațiu.

Acest workshop este o inițiativă și un concept DESIGNIST și face parte dintr-o serie de astfel de ateliere, marca DESIGNIST, pe zona industriilor creative (design de obiect, craft, design interior etc.), care vor avea loc în fiecare lună.

Workshop Martine Claessens designist 12 De mare ajutor ne-au fost mostrele de materiale textile si tapet din colecția pentru copii a brandului Harlequin, de care pur și simplu ne-am îndrăgostit. Ne-au fost trimise special pentru acest workshop și le mulțumim celor de la La Maison, care aduc acest brand în România. Trebuie să treci pe la showroom-ul lor dacă vrei să dai un suflu nou casei tale, nu doar camerei celui mic.

Workshop Martine Claessens designist harlequin

Workshop Martine Claessens designist 02

Poate piciul se visează explorator, pilot, nu se mai satură de desenat, sau construit, ori de scenarii ce implică prințese diafane? Așa cum există “secrete” despre ce culori e bine să folosești sau nu, există și soluții designish, cu stil, pentru fiecare dintre aceste visuri, cu care el va crește mare, și care trebuie să-i păstreze nealterate curiozitatea, imaginația și setea pentru povești frumoase.

Workshop Martine Claessens designist 07 Workshop Martine Claessens designist 11 Am învățat să coordonăm texturile, culorile, piesele de mobilier care pot contura armonios un anumit stil în decor. Ne-am jucat, am decupat, am schimbat idei și ne-am pus în practică visurile noastre despre decorul ideal, poate unele păstrate din vremea în care eram copii.

Workshop Martine Claessens designist 08

Workshop Martine Claessens designist 01

Mostre de tapet de la Harlequin.

Workshop Martine Claessens designist 09 Workshop Martine Claessens designist 10 Workshop Martine Claessens designist 04 Workshop Martine Claessens designist 06Un plus de energie și încă și mai multă culoare au venit de la Macarons Madame Lucie, care ne-au încântat papilele gustative cu macarons și cupcakes.

Workshop Martine Claessens designist 03Următorul workshop pe care ți-l pregătim este despre tradiții și obiceiuri de Crăciun la români, dar și despre simbolurile motivelor specifice acestei perioade. Toate detaliile vin aici. Pentru înscrieri, trimite un e-mail la workshop@designist.ro

Workshop-Ioana-Corduneanu-designist-01

 

 

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed