Dorințe pe care am vrea să ni le îndeplinim în 2012

Înainte de Crăciun faci liste de cadouri. Înainte de Anul Nou începi să iei hotărâri pentru anul ce va să vină, le scrii pe post-it-uri, notezi dorințe pe care vrei și speri să ți le îndeplinești. Uite cum arată lista noastră de dorințe pentru 2012. Nu e modestă deloc, doar e bine să visezi întotdeauna la mai mare! 🙂

De când am văzut măsuțele Pebble, de la Bonaldo, la începutul lui 2011, la Târgul de mobilă de la Koln, ne-a cam rămas gândul la ele. Sunt din material plastic și ne plac nu doar pentru că arată de parcă ar fi venit din 2024, dar și pentru că poți folosi interiorul lor ca spațiu de depozitare. Design: Matthias Demacker.

Ceasul Wood Pill de la Diamantini&Domeniconi (prin Intro) este o dragoste mai veche. Ni-l dorim pentru că e din lemn, are un design simplu și pentru că ne imaginăm cum varianta pe verde (având ca fundal un perete alb) va schimba frumos și subtil orice încăpere. Design: Pascal Tarabay.

Admirăm de mult timp lucrările pictoriței Codruța Cernea. Experimentează și cu desene cusute pe hârtie. 30 x 42 cm, din seria Playful Hands. Mai multe desene pe blogul ei.

Ne dorim setul de veselă Familia, de la Normann Copenhagen, din 2008, de când a câștigat IF Product Design Award. Designerul Ole Jensen a modelat din porțelan un design simplu, tipic scandinav, pentru o cină în familie sau întruniri cu prietenii.

Biroul ar arăta mai vesel cu o cană ludică lângă computer, nu? Ne-am propus să ne împrospătăm colecția de căni cu Memo Mug și Mr. P Lick – Propaganda, ambele prin homedeco.ro.

Un puf de la Care?Cutare cred că se regăsește pe lista de dorințe a multora dintre voi, nu? Mai multe modele aici.

Doar de Crăciun ai brad în casă, în timp ce cu Tree Light de la Bonaldo, ai un copăcel în colțul tău de lectură tot anul. Îl vrem! 🙂

Ne place să stăm la șuete, iar canapeaua Chat de la Softline este foarte ospitalieră. Ne imaginăm și visăm că în anul ce vine va îmbrăca grafic colțul de relaxare al biroului nostru. 🙂 Designer: Hiromichi Konno.

Corpurile de iluminat Familia Batz au fost pe lista de cadouri de Crăciun, iar acum se regăsesc și pe lista de dorințe pentru 2012. Sunt din Forex alb, iar sursa de iluminare este un tub de neon. Made în Romania, de Constantin Alupoaiei, studioul Izzi Design.

Dar ce zici de un scaun cu spătar fashion? Ți-am povestiti despre designerul suedez Fredrik Färg aici, iar de atunci visăm la un scaun reciclat haute couture. 🙂

Ți-am înșiruit tapete creative, iar noi am rămas cu gândul la modelul Sophia, colecția Gustavus de la brand-ul Zoffany, prin La Maison.

Fotoliul și canapeaua Munich, de la brand-ul ClassiCon, sunt grafice, sunt clasice, dar și contemporane și impecabil finisate. Mobilează diverse zone ale Muzeului Brandhorst din Munchen. Cum ar fi să mobileze și livingul meu? 🙂

Am lăsat la final cea mai îndrăzneață dorință pentru 2012. Design icon-ul Egg chair, by Arne Jacobsen, de la Fritz Hansen. Dacă nu ne reușește anul ăsta, poate te inspiră pe tine, iar la noi se reportează în 2013. 🙂

3 Comments

  1. Vladc

    Eu imi doresc Tree Light! 🙂

  2. setul Familia si fotoliul si canapeaua Munich pot fi achizitionate tot prin Intro. 🙂

  3. Elis Popescu

    Asa este. Sa tot fie achizitionate de cat mai multa lume, Georgia! 🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed