IQOS Wishing Tree, instalația-concept care celebrează 4 ani de IQOS în România

Creștem inspirați de povești și basme, de finalul lor fericit care ne asigură că dorințele prind contur prin mijloace, situații și personaje neprevăzute. În viața reală, însă, aflăm că nu avem parte de ajutoare din domeniul fantasticului care să ne materializeze dorințele, dar că alegerile noastre de zi cu zi ne pot aduce mai aproape de ele.

Alegerile făcute astăzi pot schimba cursul zilei de mâine. Fie că vorbim despre alegeri alimentare, vestimentare sau financiare, fie că ne referim la oameni pe care ți-i dorești aproape în unele momente mai mult decât în altele sau la tabieturi adânc înrădăcinate care, uneori, te împiedică să fii receptiv la nou, toate acestea pleacă de la o simplă dorință. De cele mai multe ori din dorința de schimbare.

Suntem la început de 2020, perioadă în care dorințele noastre pot deveni alegeri asumate, care să ne definească și care să ne pregătească pentru un viitor apropiat mai bun. Aceasta a fost și sursa de inspirație pentru realizarea IQOS Wishing Tree, instalația-concept creată în colaborare cu Laura Hîncu, designer vestimentar, și Alin Popa, creator de show-uri de lumini și unul dintre fondatorii Lights & Magic.

IQOS, dispozitivul revoluționar de încălzire a tutunului dezvoltat de Philip Morris International, sărbătorește patru ani de când a fost lansat în România. Cu această ocazie, dispozitivul cu design și tehnologie inovatoare și-a propus să sărbătorească utilizatorii care aspiră la un viitor mai bun atât pentru ei, cât și pentru cei dragi lor.

Sub conceptul „Dorințele devin alegeri”, IQOS Wishing Tree preia dorințele utilizatorilor, acestea putând deveni alegeri asumate. Pe cât de creativ sună conceptul, pe atât de impresionantă este instalația. În perioada 15-28 februarie, cei care calcă pragul Qreator by IQOS vor fi întâmpinați de acest copac al dorințelor care crește de la o dorință la alta.

În țară, instalația se va găsi în cele patru magazine IQOS din mall-urile din București, Cluj, Constanța și Timișoara, precum și în IQOS lounge-urile din mall-uri, unde va fi prezentă câte o miniatură a copacului care crește odată cu fiecare dorință adăugată.

Totodată, până pe 28 februarie, cei care fac parte sau se înscriu în comunitatea IQOS accesând club.iqos.ro au șansa de a câștiga unul dintre cele 400 de dispozitive IQOS 3 DUO Copper, în ediție limitată, transformând punctele acumulate în șanse de câștig.

Material susținut de Qreator by IQOS

Imagini și video: prin Qreator by IQOS

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed