Jimmy Choo vrea să îi trimiți schița pantofilor tăi ideali

Da, tu! Și tu, și tu, și tu. Acum se pune la cale colecția Jimmy Choo post carantină! Este ideea directoarei creative a brand-ului britanic, Sandra Choi, care a inițiat acum câteva zile competiția Choo Sketch: până pe 15 mai, fanii Jimmy Choo din toată lumea îi pot trimite schițe ale pantofilor lor de vis. Ea va alege 10 dintre desenele ei favorite, care vor fi apoi supuse votului pe pagina de Instagram Jimmy Choo. Partea care mai că ne-a determinat și pe noi să punem mâna pe creion vine abia acum: 5 dintre schițe, cele care vor aduna cele mai multe voturi, vor compune o colecție-capsulă post carantină 🙂 .

Sandra Choi

Potrivit brand-ului, inițiativa își propune să îi încurajeze pe cei aflați în autoizolare să evadeze din anxietatea prezentului și să-și canalizeze creativitatea spre o destinație precisă: crearea pantofilor perfecți 🙂 . Ca inspirație, Sandra Choi va posta săptămânal una dintre propriile ei schițe, “care va simboliza un mesaj pozitiv”, la fel ca cea de mai jos, prima din serie.

“Mi s-a întâmplat adeseori, în timpul unei întâlniri, de exemplu, să mă trezesc mâzgălind o schiță aproximativă. E o modalitate terapeutică de a face față zgomotului interior. Acum voi căuta noi tipuri de gândire, mici boabe de popcorn de idee, chiar dacă desenul nu este încă excelent ”, a explicat ea în British Vogue.  

Întregul profit obținut din vânzările viitoarei colecții-capsulă vor fi donate unei cauze umanitare prin intermediul Fundației Jimmy Choo. Dacă vrei să intri și tu în simpaticul #CHOOSketch, găsești aici toate informațiile. Câștigătorii vor fi anunțați tot pe Instagram pe 8 iunie.

Fotografii: portret Sandra Choi – Chris Floyd | Jimmy Choo Instagram

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed