La Mer Veille: minunea care te convinge să te muți la mare.

Dacă nu ești deja undeva în natură, îți facem poftă de plecat la mare. Minunea de mai jos se află pe coasta Italiei, undeva între Bordighera și San Remo. E puțin spus superbă, se califică la sublimă.

4La Mer Veille - Designist 5La Mer Veille - Designist 6La Mer Veille - Designist

Amenajarea este semnată de duo-ul francez Humbert & Poyet, iar de la decorul marin desăvârșit al La Mer Veille am învățat ceva foarte prețios: albul, azurul și lemnul vechi pot sta alături de auriul vintage. Texturile aurii, pe care nu le-ai asocia din prima cu interiorul unei căsuțe la mare, sunt aici sarea și piperul scenografiei. Îi imprimă prețiosul necesar, păstrându-i aerul retro. Asemenea unei dive, încă strălucitoare, care a venit să se relaxeze la mare, aproape de San Remo.

9La Mer Veille - Designist 10La Mer Veille - Designist 11La Mer Veille - Designist 12La Mer Veille - Designist

18La Mer Veille - Designist

2La Mer Veille - DesignistȘi acum dormitoarele:

La Mer Veille - Designist

15La Mer Veille - Designist 3La Mer Veille - Designist

H-P-Cabanon-La-Mer-Veille-8535_retoucheFA

Care ar fi lecția pentru tine? Să păstrezi maxima simplitate – a albului ce radiază, să-i alături lemn, textile diafane, accente marine. Și să-ți amintești că nu ai nevoie de atât de mult să fii fericit.

1La Mer Veille - Designist 7La Mer Veille - Designist 8La Mer Veille - Designist

Fotografii: prin Humbert & Poyet

One Comment

  1. Rox

    Minunat! Descrierile voastre deosebite a intotdeauna. Iar eu…indragostita iremediabil de Italia. Ati putea va rog sa puneti un site al locatiei/casei de oaspeți? Am incercat sa o gasesc pe net, fara prea mult succes insa. Multumesc! 🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed