Lui Puflea, design Radu Stănimir, îi crește o floare din inimă!

De ceva vreme l-am ochit pe Puflea și nu mai puteam amâna să vă facem cunoștință! Așadar, el este Puflea, în loc de “bună ziua” e pregătit să socializeze cu o floare ce-i “crește” din inimă.

Radu Stanimir - Puflea - Designist (2)Creatorul lui Puflea este designerul Radu Stănimir (Nomad Studio), iar povestea apariției iepurașului e la fel de haioasă ca Puflea însuși.

Radu Stanimir - Puflea - Designist (1)Despre proiectele de design ale lui Radu v-am mai povestit aici.

 “Acum 5 ani am decis să particip la un concurs de Valentine’s Day organizat în cadrul Universității de Arhitectură (din București). Nu îndrăgesc sărbătoarea, nici cadourile asociate ei și mi s-a părut o provocare bună.

Florile, figurinele și inimioarele din pluș sunt emblemele sărbătorii și am început să caut moduri în care să le îmbunătățesc, combin sau să le schimb înțelesul ca să obțin un cadou care să exprime dragoste, puritate și fericire.

De atunci a rămas în stadiul de proiect/prototip iar în vara lui 2012 am decis să-l continui. Și așa Puflea a început să strângă zâmbete prin expoziții și magazine.”, spune Radu.

Radu Stanimir - Puflea - Designist (3)Puflea e un iepure de 45 cm înălțime. Are structura din cablu de cupru împletit dintr-o singură bucată și datorită acesteia poate fi modelat în orice poziție. În același timp, Puflea cel prietenos te întâmpină în diverse culori și texturi și este lavabil.

Recipientele pentru florile ce-i cresc din inimă sunt eprubete din plastic, iar modelele din diverse materiale textile, cusute la mașină, au tălpile din piele și umplutura interioară din Superball (material folosit și la umplerea pernelor).

Radu Stanimir - Puflea - Designist (4) Fly sau Puflea pe bicicletă 🙂Radu Stanimir - Puflea - Designist (7)Într-o discuție… cu mușchi

Puflea croșetați sunt creați împreună cu Croșeta magică, după o tehnică japoneză – amigurumi, și sunt umpluți cu lână. Iar cei cusuți la mașină din materiale textile sunt realizați 100% de Radu.

Radu Stanimir - Puflea - Designist (5) Și un protest marca Puflea, revendicând florile 🙂Radu Stanimir - Puflea - Designist (6)

Îl poți comanda pe Puflea prin formularul de contact de pe site sau prin e-mail. Iepurașul inimos costă 150 de lei, iar termenul de livrare este de aproximativ 2 săptămâni.

Radu Stanimir - Puflea - Designist (8)

Puflea e cu siguranță unul dintre cele mai ingenioase cadouri made in RO!

Fotografii: Radu Stănimir (Nomad Studio)

One Comment

  1. […] putea deveni rivali . Creatorul lui Puflea este designerul Radu Stănimir (Nomad Studio), iar povestea apariției iepurașului e la fel de haioasă ca Puflea însuși. Iepurașul inimos costă 150 de […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed