Made in RO #10: wrap-up de ediție aniversară

Se adunase ceva oboseală (cu design inclus) în echipa noastră, după Made in RO #10, așa că am avut nevoie de vreo două-trei zile mai chill înainte să revenim în forță, încă un pic, și să-ți facem rezumatul ediției aniversare a târgului nostru de design fin de weekend-ul trecut. Și ca să începem limpede și sincer, trebuie să recunoaștem că toate grijile – “Oare va fi clar pentru toți că suntem găzduiți de NOUL Impact Hub Bucharest din Timpuri NOI?” -, și toate emoțiile obișnuite – “Oare câți designiști o să ne viziteze anul ăsta?” – au primit răspunsuri de nota 10 🙂 .

#10Mărturie stau cei aproximativ 2.000 de vizitatori care au înfruntat și zilele pline de evenimente nu dintre cele mai fericite (16 DEC), și vremea posomorâtă (17 DEC), ca să vadă cele mai noi colecții ale celor mai cool peste 65 de designeri români de produs care au fost selectați să participe la această ediție. Și ne-am bucurat mult că feedback-ul pe care l-am primit și de la vizitatori, și de la expozanți a fost demn de o ediție #10 🙂 . Scroll mai jos pentru câteva dintre povești.

#10#10#10House of Cookies ne-au încântat prin gust, prin look, prin aromePop up cafeneaua Origo @Made in RO #10
#10

“Cum să găsești oameni atât de zâmbăreți și de organizați? Și nu e zâmbet din complezență. Se întrezărește oboseala în el, dar și mai mult se vede bunăvoința. Designist.ro are oameni atât de faini și îmi par atât de puțini, că mă întreb cum de sunt în stare să păstorească un eveniment ca Made in RO, cu atât de mulți dezorganizați ca mine. Eh! Poate nu toți sunt așa ” , ne-a spus Lia Pfeiffer, unul dintre designerii noștri favoriți de jucării :D. Și îți spunem noi că dezorganizată nu este deloc! 🙂

Cât despre grija noastră “Oare va fi clar pentru toți că suntem găzduiți de NOUL Impact Hub Bucharest din Timpuri NOI?”, cei de la Cufir ne-au povestit că unul dintre brăduții cusuți pe care i-au adus la Made in RO #10 a fost cumpărat de o vizitatoare care venise din Ploiești tocmai pentru designul fin de care ți-am tot povestit. Ne-am foarte bucurat 🙂 .

#10Înțepător, unul dintre multele branduri NOI ale Made in RO #10 🙂 .  #10

Prietenii de la Mesteshukar ButiQ ne-au povestit că Made in RO este o bucurie pentru echipa proiectului, mai ales pentru că le dă șansa de a-i face cunoscuți pe meșteșugarii cu care lucrează constant. Ba mai mult, după eveniment echipa Designist.ro a primit felicitări personalizate 🙂 :

“Vă mulțumim pentru cea mai frumoasă ediție Made in RO! Sărbători fericite și Meșteshukare!”

#10

Colecția “Toys for Boys” semnată de RUSBO Design a atras continuu atenția vizitatorilor tineri de tot 🙂 .

Vă mulțumim și noi pentru vizită și abia așteptăm să ne revedem 🙂 .

Mulțumim partenerilor media: Radio Guerrilla, Zeppelin, ELLE Decoration, Bookaholic.ro, SUB25, SMARK, LIFE.ro, Glamour, RaisaBeicu.ro, IQads, Catchy, Cooperativa Urbană, UrbanKid.ro, modernism.ro.

Mai multe fotografii de la Made in RO #10 te așteaptă pe Facebook.

Un an nou designist vă dorim! 🙂

Fotografii: Luminița Popescu

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed