Delta Studio a lansat albumul “Lifestyle Design Interior 2018”

Săptămâna trecută, într-o seară agitată și rece, am luat o mică pauză de la pregătirile pentru târgul ales de design Made in RO #10 și ne-am răsfățat cu… design interior mai mult decât de obicei 🙂 . Mai precis, cu cea de-a doua ediție a albumului anual “Lifestyle Design Interior” by Delta Studio, care a fost lansat în showroom-ul de pe Strada Progresului. Catalogul reunește 30 dintre cele mai reușite proiecte de amenajări interioare realizate de arhitecți și designeri români în 2017 și – bonus – o serie de interviuri despre locuirea contemporană, realizate cu trei arhitecți români consacrați: arh. Dorin Ștefan, arh. Constantin Ciurea și arh. Adrian Zerva.

LifestyleȘi răsfățul a fost bifat 🙂 : ne-am ales deja preferatele și abia așteptăm să ți le prezentăm pe Designist.ro la anul. Până atunci, trebuie să știi că noul album include amenajări de interior variate ca suprafață, buget și stil, criteriile de selecție fiind ingeniozitatea, funcționalitatea și valorile estetice ale proiectului. Proiectele sunt semnate de câteva dintre cele mai titrate birouri de design și arhitectură din România.

LifestyleÎn partea dreaptă: arh. Dorin Ștefan.

Autorii proiectelor sunt: 2deco Studio, AFBA Architects, Alexandra Avram, Alfa Invest, Avantgarde Design Studio, Atelier Mass, Cristina Micu, Cristina Golban, Cristiana Zgripcea, Cumulus, Diez Office, H Studio, Highlight Project, I Concept Design Estate, Idecorate, Laboratorul De Arhitectură, Manuel Saliche, Miso Architects, Prographic Architecture Studio, Pure Mess Design, Simona Ungurean, Studio 28g, Studio3plus, Valentina Petrescu și Zada Architecture.

LifestyleȘtii deja că avem o pasiune pentru case pasive și pentru ecologie, așa că am fost foarte încântați de coperta și tema ediției 2018 a Lifestyle Design Interior, chintesența proiectelor prezentate și unul dintre elementele definitorii ale acestui an în designul interior: inserțiile vegetale, imprimeurile tropicale, materialele organice și nuanțele ce invită natura în interioare se regăsesc în majoritatea proiectelor.

LifestyleLifestyleLa evenimentul de lansare din showroom-ul principal Delta Studio au participat peste 300 de invitați: arhitecți, designeri, dezvoltatori imobiliari, colaboratori și clienți. Nu a lipsit nici tombola cu care ne-au obișnuit evenimentele Delta Studio. Premiile: un charger solar oferit de Semmelrock, o baterie de bucătărie Franke, două baterii de bucătărie Teka, un aparat automat NESCAFÉ® Dolce Gusto®, două difuzoare Grohe Aquatunes, două lavoare tailor-made KUMA și două electrocasnice cu design retro SMEG.

La tombola pentru arhitecți Delta Studio a oferit excursii la fabricile furnizorilor: o excursie la fabrica Semmelrock, o excursie la fabrica Ravak din Cehia, o excursie la fabrica Egger din Austria, două excursii la fabrica Keraben Grupo din Spania, patru vizite la la fabrica grupului Hansgrohe din Schiltach, Germania, două excursii la fabrica Kerama Marazzi din Rusia și trei excursii la fabricile Porcelanosa Grupo din Spania.

Nu au lipsit preparatele gourmet și băuturile fine de la Naan Project, vinurile de la Crama Gîrboiu și cafeaua Dolce Gusto.

LifestyleAlbumul costă 29 lei și este distribuit în toată țara în rețeaua Inmedio, librăriile Cărturești, benzinăriile OMV&Rompetrol, aeroportul Otopeni, punctele de presă din Cora, Kaufland, Tabac Xpress, showroom-urile Delta Studio și online pe emag.ro și deltastudio.ro – livrarea va fi gratuită în cursul lunii ianuarie.

LifestyleSponsorii albumului și ai evenimentului:

Accesoria, Axor, Blum, Bosch, Brikston, CATALANO, Ceresit, Dalet, Egger, Falmec, FAP Ceramiche, Formmat, Franke, Grohe, Grundig, Hafele , Hansgrohe , Ideal Standard , Kerama Marazzi, KERAMYTH ,  Kessel , Kludi, Kuma, Metropol, Porcelanosa, PORTA DOORS, Ravak, SAINT GOBAIN, Semmelrock, Smeg, Teka, Venis și VitrA.

Fotografii: prin Delta Studio

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed