Mobilierul din valize merge la expoziție

Vă povesteam de curând despre șifoniere alternative, iar top entry-ul rămâne pentru noi șifonierul din valize, îmbrăcat complet în piele reciclată, semnat de designerul belgian Maarten De Ceulaer.

Mobilier din valize - Designist (10)

La această ediție a Salonului de mobilă de la Milano (puteți citi câteva impresii aici și aici), Maarten a lansat piese noi, toate construite din valize, în colaborare cu Ralph Baggaley, un artizan în piele. Iar după ce a fost expus în premieră la Milano, între 9 și 14 aprilie, mobilierul din valize merge la expoziție în ParisGallerie du Passage, unde așteaptă să fie descoperit, de pe 16 aprilie până pe 11 mai.

Mobilier din valize - Designist (2) Mobilier din valize - Designist (3) Mobilier din valize - Designist (4) Mobilier din valize - Designist (5) Mobilier din valize - Designist (9)

Leather Collection, acesta e numele ei oficial, arată poetic, am spune noi. E imposibil să nu ai o reacție emoțională văzând valizele suprapuse scenografic, toate așteptând să te poarte undeva. Și ce ne-am mai dori să lucrăm la un birou din valize, am avea senzația unei călătorii continue… stând pe loc 🙂

Mobilier din valize - Designist (8)

Mobilier din valize - Designist (7) Mobilier din valize - Designist (6)

Mobilier din valize - Designist (11) Mobilier din valize - Designist (1)

Nu uitați, dacă sunteți prin Paris în perioada 16 aprilie-11 mai, valizele așteaptă să vă impresioneze la Gallerie du Passage.

Fotografii: Maarten De Ceulaer

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed