Multifuncționalitate în mișcare, cu liniște inclusă: pătuțul de bebe cu balansoar

E drept, nu știm cum se spune multifuncționalitate în olandeză, liniște, nici atât, dar  suntem convinși că ambele cuvinte au stat în fruntea planurilor pentru Rockid, realizate de designerii olandezi Tineke Beunders și Nathan Wierink de la Ontwerpduo. Și asta pentru că este o piesă de mobilier 2 în 1, care funcționează și ca pătuț pentru bebeluș, și ca balansoar pentru părinte, exact atât de minimalist, confortabil și gingaș încât să ni-l imaginăm în orice mini-dormitor cool .

Citește și: 5 dormitoare cool pentru copii

Chiar dacă nu este un design chiar nou (a fost creat în 2010), faptul că tocmai l-am recomandat unei prietene care a devenit mamă de curând ne-a făcut să scriem despre el – poate ai și tu nevoie de un așa pătuț. 🙂 L-am recomandat cu succes, am zice: după ce a trecut în revistă mai multe soluții, inclusiv celebrul Poang de la IKEA, proaspăta mamă l-a votat câștigător pe Rockid. E simplu de înțeles de ce: pătuțul-balansoar îi permite să bifeze mai multe activități în același timp. Nu-i așa că sună bine să îți legeni bebelușul, dar să îți păstrezi brațele libere ca să poți și citi în același timp, de exemplu?

Este vorba, de fapt, despre un cadru al sincronizării fără restricții: amândoi membri familiei se mișcă, însă fiecare este liber să facă orice altceva în acest timp. Așa cum au explicat designerii, “unul dintre ei poate dormi, iar celălalt visa” 😊.

Materialele folosite sunt naturale, iar asta plusează întotdeauna la capitolul confort și rezistență: cadrul patului este creat din lemn de mesteacăn și pâslă. Dacă îți dorești, poți primi Rockid împreună cu o saltea de dimensiuni standard pentru bebeluș și poți personaliza culoarea cadrului.

Citește și: Tripp Trapp, scaunul care crește odată cu copilul

Rockid este DIY și vine la pachet cu instrucțiuni de asamblare.  

Prețul pătuțului-balansoar se ridică la nivelul designului: trece-ți pe lista de shopping aproximativ 845 euro. Consider-o o investiție în confort și liniște 😉

Fotografii: prin Ontwerpduo

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed