Designul interior wow la cheie: filosofia Smart Luxury by Delta Studio Design

Totul se bazează, de fapt, pe un mecanism simplu: trăim vremuri polivalente, să le spunem, iar asta cere eficiență maximă. Și eficiența maximă cere “agregatoare” de servicii și concepte, la îndemână. Iar acolo unde domeniul acestor servicii este unul atât de intim legat de starea ta de bine pe termen lung, așa cum este designul interior, agregatorul cu pricina capătă o importanță excepțională.

Smart Luxury, noua filosofie după care se conduc amenajările Delta Studio Design, este rezumatul perfect a descrierii de mai sus: servicii de amenajări interioare complete, astfel încât tu să te bucuri și de produse de super calitate, și de asistență de specialitate, și de predarea proiectului de design interior la cheie. Luxul abordat cu inteligență este la îndemână: află toate detaliile mai jos, direct de la Delta Studio Design 😉.

Design cu diversitate

Pentru un pic de context, trebuie să știi că, dacă spui Delta Studio Design, spui automat design în tendințe, producători internaționali și un portofoliu vast de produse:

“Deținem în portofoliul nostru branduri proprii și partenere, care satisfac o plajă largă de bugete pentru o amenajare interioară Smart Luxury. Kerama Marazzi, Porcelanosa, Laufen sau Dalet sunt doar câțiva dintre producătorii cu care am reușit să creăm amenjări de excepție, de la concept la realitate”, ne-au povestit ei.

Vernis Sunrise Villas: proiectul a primit distincția Awards Winner Residential Development Romania la concursul European Property Awards 2021-2022 și distincția „Marketing, Amenajări, Rezidențial” în cadrul Anualei de Arhitectură a Ordinului Arhitecților din București, 2021.

Extra info: dețin și propria fabrică de mobilier în România, prin care susțin producția locală și controlează în permanență nivelul calității oferite.

Un apartament în cheie contemporană, cu vedere spre lac: proiect premiat cu distincția 5 Stars Best Residential Interior Private Residence Romania la concursul European Property Awards 2020-2021.

Apropo, fie că ești mai degrabă un pasionat ponderat al minimalismului, că preferi stilul industrial sau că te afli în tabăra clasicilor sau eclecticilor, Smart Luxury este pregătit pentru tine:

“Un prim pas în colaborarea cu clienții noștri este să le înțelegem preferințele și nevoile legate de amenajare. Odată agreat un stil sau un anumit tip de atmosferă în acord cu personalitatea clientului, conceptul este personalizat în detaliu pentru a răspunde nevoilor de confort și de funcționalitate dorite de client”, ne spun specialiștii Delta Studio Design.

Design integrat

Un proiect de design interior este întotdeauna un tot unitar al etapelor interdependente, iar Delta Studio Design le controlează în amănunt pe fiecare dintre ele. Iată în continuare o listă de avantaje pe care le aduce o amenajare la cheie Smart Luxury.

➡️Design integrat: aduc împreună oferta de produse, consilierea profesionistă, crearea de concepte și proiecte de design semnate de arhitecți, comanda și livrarea produselor, asistența arhitectului în șantier, managementul execuției, recepția și predarea amenajării LA CHEIE.

Citește și: Conceptul Ready to Buy sau cum îți poți comanda amenajarea online

➡️Derulare fluentă a activităților: cunosc și corelează toate etapele proiectului de amenajare pentru a oferi clientului un proces fluent al activităților. “Toate propunerile noastre de amenajare se sprijină pe o ofertă concretă de produse – prin experiența și abilitățile profesionale, arhitecții noștri realizează asocieri creative de produse, astfel încât piesele amenajării se pun în valoare reciproc și, împreună, îmbogățesc spațiul amenajat, care capătă plusvaloare prin design”, aflăm de la Delta Studio Design.

➡️Nu este suficient să ai produse de calitate, ci este esențial și un specialist – arhitectul sau designerul de interior, care să le pună împreună în mod echilibrat, unitar și armonios. Datorită studiilor de specialitate și experienței, specialistul înțelege spațiul și știe să îl amenajeze astfel încât să îl pună în valoare și să obțină cadre spectaculoase.

➡️Este necesar și un proiect tehnic, de specialitate, nu doar niște randări frumoase, care să conțină toate informațiile necesare pentru ca proiectul să fie executat corect în șantier.

➡️O echipă de execuție competentă, care să înțeleagă specificațiile tehnice ale produselor și să aibă capacitatea să ofere un montaj profesionist, va face în mod clar diferența.

➡️Nu este suficient să ai o echipă calificată pentru execuție, dacă nu ai controlul comenzii și livrării de produse în șantier, al termenelor de execuție și al ordinii lucrărilor în șantier. Un manager de proiect controlează toate fazele șantierului, iar asistența arhitectului oferă siguranța că amenajarea a fost realizată conform indicațiilor din proiectul tehnic.

“La Delta Studio integrăm toate componentenle proiectului: produse, consultanță, concept, proiectare, livrare, execuție, management. Fiecare specialist cunoaște și înțelege munca celuilalt și împreună lucrează pentru reușita proiectului.”

Citește și: Laufen, când investiția într-o baie wow se reflectă în starea ta de bine

One Stop Shop: eficiența designului

Da, eficiența despre care îți vorbeam la început, cea care aduce după sine și o doză mare de delegare: lasă lucrurile din mâini, ca să eviți bătăile de cap 😊. Agregatorul Smart Luxury salvează situația și aici:

“La Delta Studio am dezvoltat ideea de One Stop Shop – ne asumăm responsabilitatea întregului proiect, de la concept la execuție și management de șantier, și oferim garanția unui rezultat final de excepție. Astfel, găsești produsele și serviciile de amenajări interioare într-un singur loc, fără să fie nevoie să mergi în multe magazine. Beneficiul unei firme care se ocupă de toate aceste aspecte, care cunoaște, integrează și urmărește toate etapele proiectului, este imens!”

Nu numai că rezultatul final va fi unul întocmai cu așteptările, dar se elimină risipa de timp și energie, iar tu ai confortul și garanția că proiectul tău este pe mâini bune.

Citește și: Designerul Karim Rashid colaborează pentru prima oară cu un brand românesc: Delta Studio

Puterea transparenței și a optimizării

Dacă bugetul este, de multe ori, dirijorul proiectelor, arhitecții sunt cei care îl instruiesc pe dirijor să susțină concertul. Iar transparența și optimizarea sunt esențiale mereu: un alt plus în conceptul Smart Luxury.

O problemă des întâlnită în proiectele de amenajare interioară este aceea că se pornește cu o estimare de buget, iar costurile ajung uneori să se dubleze, din cauza modificărilor la materiale și produse sau a problemelor din șantier.

La Delta Studio, experiența de peste 25 ani în furnizarea de produse, soluții și servicii pentru amenajări interioare complete face ca toate propunerile lor să se bazeze pe o ofertă concretă, cu un buget clar și transparent. Dacă le vei deveni client și vei dori modificări în cadrul proiectului, vei primi, în același timp, și imaginea costurilor implicate.

“Eliminăm toate necunoscutele pentru a oferi clientului siguranța încadrării în bugetul inițial. Arhitecții noștri realizează cu pasiune asocieri creative de produse, astfel încât confortul și estetica amenajării se află pe primul loc, încadrându-se în același timp în bugetul agreat. Varietatea de branduri și modele disponibile susțin realizarea conceptului și personalizarea amenajării în acord cu stilul și preferințele clientului”.

🎁 Încheiem aici povestea Smart Luxury, dar ți-am pregătit o surpriză care să te inspire să îți pui în practică proiectul la care visezi.

De reținut: dacă achiziționezi o amenajare completă Smart Luxury, până pe 15 martie, primești un discount promoțional de 25% la serviciile de proiectare și 20% la selecția de produse din oferta Delta Studio!

Mult succes!

Fotografii: prin Delta Studio

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed