Ne-am împrietenit cu un elefant

Un elefant se legăna pe o pânză de păiaaaaanjen… Iar pânza de păianjen nu se rupea pentru că noul nostru prieten, Tantooo, este umplut cu polistiren, deci ușor ca un fulg. Nu, nu e loc de regrete că nu am avut și noi un prieten elefant când eram mici, care să ne îmbrățișeze prietenos în timp ce ascultam o poveste sau ne uitam la Cartea Junglei. Tantooo primește cu brațele deschise toată familia, oricând, cu mic, cu mare.

Tantooo este, așa cum îl descriu creatorii lui, cei de la ConceptualDevices, locul perfect pentru citit și depănat povești. Are 120 cm lățime și este făcut dintr-un material moale, din bumbac 100%, special pentru exterior, ușor de întreținut și impermeabil. Și punem pariu că lui Tantooo i-ar plăcea mai ales pe terasă sau pe balcon. 🙂

Iar dacă dă o ploaie și dorești să-ți continui lectura la interior, e foarte ușor de transportat, căci, după cum spuneam, se umple cu polistiren. Dacă îl vrei, îl comanzi aici și te costă 350 de euro. Cu polistiren însă (are nevoie de aproximativ 600 l) îl umpli apoi singur, dar găsești la magazinele de bricolaj de la noi.

Fotografii prin: conceptualdevices

2 Comments

  1. Ionut

    Hahahaha… cool…pentru copii

  2. Si pentru copiii mai mari 🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed