Noile magazine UPC: când designul interior și tehnologia se sprijină reciproc

Așa-i că tehnologia supersmart poate fi un pic intimidantă la prima vedere? Dar dacă un spațiu prietenos, interactiv, confortabil te-ar aduce mai aproape de ea? Și acum intră în scenă designul interior inteligent și prevăzător, care ghicește exact ce o să-și dorească utilizatorul. Brandul UPC, care a intrat recent într-o etapă de reamenajare a magazinelor din București și din țară, a reușit să îmbine tehnologia cu un design user friendly, colorat și fresh – totul sub sloganul “Bucură-te de fiecare moment” 🙂 .

tehnologiaPrimele magazine reamenajate sunt în București, Timișoara, Constanța, Brăila, Iași, Ploiești și Cluj-Napoca. În lunile următoare și alte magazine UPC vor trece prin această transformare, astfel încât un număr cât mai mare de clienți UPC să se bucure de cele mai bune experiențe.

tehnologiaNoul look al magazinelor UPC încearcă să recreeze atmosfera de acasă, accentul fiind pus mai ales pe relaxare și deconectare. Spațiul este presărat cu insule confortabile, în care nuanța “teal” (albastru-verzui) este culoarea vedetă, ca niște colțuri extrase din zona de zi a unei locuințe – așa am descrie zona de așteptare.

În același timp, acest nou concept de amenajare a magazinelor susține strategia de brand a UPC, mergând pe firul unei abordări contemporane, pentru a îmbunătăți experiența clienților companiei prin intermediul beneficiilor pe care UPC le pune la dispoziție. Așadar, de acum înainte, toți cei care vor trece pragul magazinelor UPC vor fi întâmpinați de o atmosferă caldă și familială, în care inovația joacă rolul principal.

tehnologiaViața e mai colorată și mai plină dacă te bucuri de fiecare moment 🙂tehnologiaÎn noua formulă a magazinelor, vei găsi și un spațiul de joacă pentru copii – cald, colorat și interactiv, în care tehnologia se transformă într-un joc educativ.

tehnologiaAdăugăm o doză de funcționalitate și ajungem la zona demo, unde poți testa cele mai noi produse și servicii UPC. Iar dacă ai nevoie de sfaturile unor specialiști, stai fără grijă, birourile consultanților sunt în imediata apropiere.

tehnologiaDar care sunt cele mai noi produse si servicii UPC care pot fi testate în noile magazine?
Ne-au atras pachetele Happy Home®, din care face parte Connect Box, modemul de ultimă generație, pentru cei care simt că fără cea mai bună experiență Wi-Fi viața e un pic mai tristă. Iar pentru cei care își doresc cea mai bună experiență de divertisment, dar au un program la minut – Horizon este device-ul care te ajută să vezi filme și emisiuni difuzate cu până la 7 zile în urmă.

Cât să poți să te bucuri de fiecare moment, vorba sloganului 🙂 .

 

Fotografii: prin UPC

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed