Pe 28-29 mai, revenim la Brașov cu un nou curs de design interior. Încă poți prinde un loc!

Multe s-au întâmplat în ultimele luni, dar ce zici să-ți faci o bucurie și să investești în tine anul acesta? A venit momentul pentru planuri curajoase și numărători inverse mai distractive: câte zile mai sunt până la cursul tău preferat de vara asta, câți oameni noi și cool vei cunoaște acolo, câte idei creative o să îți vină în timpul workshop-urilor? Pentru că, așa cum am mai spus-o, interacțiunea naște creativitate, iar dezbaterile face to face deschid uși și creează oportunități.

Un nou curs intensiv de design interior va avea loc la Brașov pe 28-29 mai. Get ready!

Dacă ești nou pe aici și citești pentru prima oară despre cursurile noastre de design interior, hai mai întâi să-ți facem cunoștință cu Martine Claessens, trainerul cursului.

Despre Martine ți-am povestit adeseori, ba chiar este posibil să o cunoști direct dacă ai participat până acum la cursurile de design interior Creative Learning: trăiește și lucrează în România de mai bine de 10 ani, semnează unele dintre cele mai haute couture proiecte de design interior de la noi, iar de mai bine de 8 ani este parte din echipa noastră din postura de trainer / ghid al celor care își doresc să învețe regulile conturării unui decor de la A la Z.

Citește și: Chestionarul lui Designist sau 30 questions pentru Martine Claessens

Înscrie-te cu un prieten și primiți fiecare 25% reducere.
Află mai multe detalii despre costuri și promoții ➡️ aici.

➤ Când are loc: 28 – 29 mai (curs intensiv de weekend)
➤ Locuri disponibile: 5 din maximum 15
➤ Dacă ai întrebări: contact@creativelearning.ro

➤ Este un curs intensiv, dedicat începătorilor în designul interior (sau celor aflați la un nivel mediu) și structurat în 4 workshop-uri de weekend = 16 ore de training.

➤ Nu este doar un curs de “educație estetică”, ci unul în care ideile wow se întâmplă pe moodboard-ul tău. Fiecare workshop cuprinde, pe lângă partea de teorie și studii de caz aplicate, exerciții practice menite să te introducă în rolul designerului de interior atunci când abordezi un spațiu și elementele lui.

➤ Vei schița proiectul de amenajare pentru casa unui client și vei învăța cum îi identifici stilul, cum te mulezi pe universul lui și cum îl redai într-o amenajare. Vei discuta fiecare proiect în detaliu, atât one-to-one cu profesorul, cât și pe echipe, alături de ceilalți cursanți.

Află toate detaliile despre cursul de la Brașov pe www.creativelearning.ro. 

Noi abia așteptăm să revenim la Brașov, iată mai jos panorama pe care o vei vedea de pe terasa sălii de curs! 🙂

Fotografii: Creative Learning

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed