PointZero Casa te premiază cu un superscaun de designer. Fii cât mai creativ!

PointZero Casa te provoacă la un super concurs, care îți poate aduce în living, în birou sau în dining scaunul Magis Chair One, semnat de designerul Konstantin Grcic. Acesta este premiul cel mare al concursului, căci mai sunt puse în joc și 3 vouchere a câte 100 de euro fiecare, cu care îți poți face casa mai frumoasă cu un produs cumpărat de la PointZero Casa.

Point Zero Casa concurs designist 01Noi l-am văzut pentru prima oară acum câțiva ani, la London Design Festival, și a fost dragoste la prima vedere. Magis Chair One este un scaun-vedetă, cu o structură geometrică, sculpturală, din aluminiu. Design: Konstantin Grcic.

“La Point Zero Casa credem în construirea relațiilor de durată. Experiența îndelungată ne ajută să oferim clienților noștri consiliere și soluții inovatoare în domeniul amenajărilor interioare, încă din faza de planificare a proiectului”, ne spune Octavian Moroianu, managerul PointZero Casa. Fie că este vorba despre un proiect de amenajare interioară, exterioară sau de reamenajare a unui spațiu, specialiștii PointZero Casa vă pun la dispoziție produse unice, de cea mai bună calitate.

Point Zero Casa concurs designist 02

Cum se derulează concursul?
În primul rând trebuie să fii toată săptămâna asta (11 nov. – 17 nov.) cu ochii pe pagina de facebook PointZero Casa, pentru că acolo se va desfășura concursul. În al doilea rând, trebuie să îți iei la tine întregul arsenal creativ, pentru că, până la scaunul din imagini, vei fi provocat să inventezi nu mai puțin de 3 nume pentru alte 3 produse PointZero Casa.

Fiecare etapă va avea câte un semifinalist (acel nume inventat care va strange cele mai multe like-uri), care va fi premiat cu un voucher de 100 euro – cumpărături la PointZero Casa. Cei trei semifinaliști vor intra în finala concursului, care va avea loc duminică, pe 17 noiembrie, și vor avea șansa, dând un nou nume scaunului semnat de Konstantin Grcic, să-l câștige și să-l folosească cu drag la ei acasă.

Succes! Acum intră și află toate detaliile pe pagina de facebook PointZero Casa.
Regulamentul concursului aici.

3 Comments

 1. Cristian

  Din păcate, nu corespund criteriilor de înscriere în concursul celor de la PointZero Casa, așa că voi posta aici (de dragul amuzamentului) cîteva propuneri pentru botezul primului obiect: 1. Sumagreen; 2. Gogoșagă; 3. Gogoșeală; 4. Find-me-not; 5. Hopa-hap!; 6. Just kid-ding! și 7. Kidodrom.

 2. Cristian

  Ha-ha! Iată-mă și în postura ”comentatorului frustrat”! Nu pot să nu revin cu o precizare referitoare la concursul la care nu particip. Sper ca obiectul foarte simpatic care trebuia botezat să aibă o soartă mai bună decît cea la care îl predestinează numele, și anume de ”toaletă pentru insecte/gîndaci”. Bug = insectă. Loo = toaletă. BUGloo?

 3. Draga Cristian,

  Multumim in numele celor de la PointZero Casa, organizatorii concursului, pentru sugestiile tale de nume. Din pacate, ele nu pot fi luate in considerare atat timp cat aceste nume nu au fost postate pe pagina de facebook PointZero Casa (precizata in postare), acolo unde se desfasoara concursul.

  Multumim pentru intelegere,

  Echipa Designist

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed