Se caută 10 designeri și arhitecți începători pentru 10 bloguri creative

PIATRAONLINE, cel mai cunoscut brand local de piatră naturală (ți-am povestit de ei anul trecut), împlinește 10 ani, ocazie cu care lansează un concurs inedit: 10DesignBlog. Mai exact, caută 10 desigeri și arhitecți începători, sau pur și simplu pasionați de artă decorativă, pe care să îi sprijine în realizarea propriei platforme de comunicare online.

Competiția îi invită pe cei  interesați să își prezinte în scris, într-un mod creativ, viziunea lor despre lume și despre frumos. Conceptul înscris la concurs va sta la baza blogului personal pe care fiecare dintre cei 10 câștigători îl va demara împreună cu specialiștii pe care îi pune la dispoziția sa PIATRAONLINE.

Ca la orice competiție, există și un juriu, din care fac parte: Mariana Constantinescu-Brădescu, managing partner-ul PIATRAONLINE, arh. Eduard Baicu, arh. Hamid Nicola Katrib și Elis Popescu, colega noastră, redactor-șef și co-fondatorul Designist.ro.

Perioada de înscriere a început deja și se va încheia pe 30 martie. Doritorii sunt invitați pe platforma 10DesignBlog, unde găsesc procedura de înscriere. Cei 10 câștigătorii vor fi anunțați pe 10 aprilie, iar din acel moment vor începe procesul de pregătire a platformei online și vor participa la workshopuri de design, copywriting și artă fotografică susținute de specialiștii cooptați în proiect.

Proiectul se va încheia cu un eveniment de premiere și lansare în blogosferă, care va coincide cu aniversarea celor 10 ani de PIATRAONLINE.

„Credem cu tărie că este important ca majoritatea arhitecților și designerilor să aibă o platformă unde să se poată mândri cu talentul creativ și să-și dezvolte un portofoliu puternic”, susține inițiatorul proiectului Mariana Constantinescu-Brădescu, fondatorul proiectului 10DesignBlog.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed