Tombola Made in RO: pe 25 şi 26 mai te aşteaptă 4 super premii semnate de designeri români!

În acest weekend, pe 25 şi 26 mai, te aşteptăm la ediţia a II-a Made in RO, târg de design românesc, ce are loc la Galeria Alchemia – Calea Moşilor (Vechi) nr. 95 – la doi paşi de Biserica Armenească, în cadrul Romanian Design Week.

Tema acestei ediții este Motive tradiționale în designul contemporan, ocazie cu care designerii selectați să participe vor lansa colecții noi, prezentate în premieră cu ocazia acestui eveniment. Pe Designist.ro am început deja să îţi prezentăm selecţii din noile colecţii pe care le vei descoperi în weekend: pe 25 şi 26 mai.

Vizual Made in RO Targ de design romanesc 25-26 mai

Tombola Made in RO
Vii la Made in RO şi vei pleca acasă cu unele dintre cele mai frumoase obiecte create de designeri români. Pe lângă noutăţile ce vor fi lansate în cadrul târgului, pe 25 şi 26 mai, ţi-am pregătit o Tombolă cu 4 super premii de design românesc!

1. Lampa Nufăr, semnată de 11am architects.

Lily - Designist

2. Ceainicul ce pare că înfloteşte, o creaţie Alexandra Constantinescu.

Alexandra Constantinescu - Designist 3. Un set de coastere cu motive tradiţionale, by Culture Soup.Coastere-cu-motive-traditionale-by-Culture-Soup - Designist 4. O lampă de birou din lemn, graţioasă şi sculpturală, semnată Wamps.Lampa-din-lemn-by-Wamps - Designist

Cum participi la Tombola Made in RO?

  • Vii la Made in RO, târg de design românesc, pe 25 şi 26 mai la Galeria Alchemia (Calea Moşilor (Vechi) nr. 95 – zona Armenească)şi te înscrii la Tombolă.
  • Dai Like paginii de facebook Designist.ro
  • Dai Share acestui articol, ca vestea Tombolei de design să ajungă şi la prietenii tăi!

Cei 4 câştigători vor fi traşi la sorţi şi anunţaţi pe Designist.ro, Luni, 27 mai.

facebook cover Made in ROSusţine şi tu designul Made in RO: uploadează acest cover photo în profilul de facebook!

Facebook event aici.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed