Top 5 bijuterie contemporană la Made in RO #10, weekend-ul acesta, pe 16-17 DEC

La Made in RO #10 – Târg ales de design, sunt prinse în selecția noastră proiecte variate, inclusiv bijuterie de autor. Imaginați-vă că anumite zone din NOUL Impact Hub, de la Timpuri NOI, se transformă într-un pop up jewellery shop. Am făcut un top 5 bijuterie contemporană, de designer, pe care le vei găsi weekend-ul acesta la Made in RO #10. Bijuteriile delicate și prețiose sunt unele dintre cele mai dorite cadouri de Crăciun. N-avem nevoie de statistici ca să știm asta.

Uite, de exemplu, la Joyelissimo n-o să găsiți două inele identice. Brandul NOU românesc mizează pe unicitate și Gena Tudor, creatoarea din spatele brandului, ne-a topit cu poveștile ei din argint, pietre semiprețioase și mătase. Iată cât de fain arată un inel care “vorbește” despre drumul mătăsii prin munți, deșerturi și țări care ne fascinează cu frumusețea lor. Bijuteriile din colecția “The silk road” sunt făcute din argint și coconi de mătase, colorați manual.

Contemporia aduce la Made in RO #10 colecția “Unfold”, tot felul de biju-uri care se pliază natural pe mâini, urechi sau la gâtul visătoarei urbane. Sunt delicate și contemporane, se desprind, se întind și… înfloresc. Noi abia așteptăm să le vedem și, mai ales, să le probăm în weekend, pe 16 și 17 decembrie, la Made in RO.

Până să despachetăm cadourile de Crăciun mai avem un pic de așteptat. Însă în weekend la Made in RO #10 facem încălzirea. Colecția de bijuterii “Unwrapped” de la Most Precious e inspirată din ghemotoacele de hârtie care rămân după ce rupem cu nerăbdare ambalejele, ca să descoperim darul. Când am privit atent inelul meșterit de Monica Stănescu, noi am zis că ar putea să semene foarte bine și cu un trandafir englezesc înflorit, nu doar cu un ghemotoc. Voi ce părere aveți?

Albastrul Nohăi Nicolescu ne-a intrat la suflet. Doar știi că albastru atemporal, care a fost votat Culoarea Anului în România, este propunerea Nohăi și a lui Hamid Nicola Katrib. Cu amândoi te vei întâlni la Made in RO. Cerceii, pandantivul și inelul sunt de colecție. Nici podoabele roșu-cărămiziu nu-s mai prejos, ba chiar sunt foarte potrivite pentru cadouri inspirate de Crăciun. Într-un singur cuvânt, bijuteriile Noha Nicolescu din lemn și argint sunt statement.

Albastru sau roșu-cărămiziu? Ce preferați?

Neapărat trebuie să veniți în weekend la Made in RO #10 să vă întâlniți cu Micul Prinț. 🙂 Mona Vulpoiu (Utopic) s-a jucat în cupru și argint cu personajul lui Antoine de Saint-Exupéry, atât de îndrăgit. Micul Prinț s-a mutat pe cerceii, inelele și pandantivele Utopic, citește blând în leagăn, pe propria lună. “Putem vedea aşa cum trebuie numai cu inima, ceea ce este esențial este invizibil pentru ochi”. Haideți la Made in RO #10, o să vedeți și o să alegeți cadouri cu inima!

#TicTac Ne vedem la Made in RO #10. Mai e doar o zi. Vă așteptăm cu mic, cu mare și cu cine mai apare!

La Timpuri NOI, spații NOI, colecții NOI, branduri NOI. Puteți da GOING la event aici. Uite o hartă ca să veniți iute-iute la NOI, pe 16-17 decembrie.

Fotografii: prin designerii prezentați

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed