Ceci n’est pas une poupée – păpuși fashion, cu emoții @ Made in RO#10, weekend-ul acesta, pe 16 și 17 DEC

Am pierdut deja șirul motivelor pentru care-i musai să ne vedem la Made in RO #10, în weekend, pe 16 și 17 decembrie, la NOUL Impact Hub. Dar mai adăugăm câteva, păpușile Cristinei Șerbu. Când am văzut prima oară colecția “Ceci n’est pas une poupée by Christine on the Clouds”, am exclamat “Uau!” și ne-am îndrăgostit, pe loc, de personajul fabulos cu urechi satinate și mască liliput din ceramică.

Ceci n'est pas une poupée

În copilărie, Cristina Șerbu își amintește că avea o păpușă cu rochiță bleu și părul auriu

Ceci n'est pas une popupeeCeci n'est pas une popupeeSunt minunate toate păpușile “Ceci n’est pas une poupée by Christine on the Clouds”. Colorate discret, poartă haine minuscule de un albastru liniștitor, sunt delicate, interesante și… misterioase. Iar povestea din spatele lor e la fel de frumoasă. Totul a început cu visul unei nopți de toamnă și gândul la o păpușă pe care Cristina o văzuse, cândva, la Claudia Pascu, o prietenă tare dragă și talentată. Însă ce-i mai important, când schița în minte păpuși, Cristina Șerbu își găsise deja liniștea sufletească după o perioadă un pic mai zbuciumată din viața ei. Fiți atenți la detalii!

Ceci n'est pas une poupée

“Ideea a venit brusc, și parcă de nicăieri, într-o noapte de octombrie, acum două luni. Păpușile “Ceci n’est pas une poupée by Christine on the Clouds” sunt despre ce m-a marcat profund și definitoriu până acum. Iar numele lor sunt direct legate de persoanele sau personajele care m-au inspirat. Probabil inconștient, am simțit să închei o foarte lungă perioadă din viața mea mergând spre ceva nou și total neașteptat. În primul rând pentru mine. Cred că DORINȚA, cumva, sunt eu”.

Te vei întâlni cu Cristina Șerbu, noua ei colecție fashion și proiectul special Ceci n’est pas une poupée, weekend-ul acesta, pe 16-17 decembrie, la Made in RO #10.

Colecția “Ceci n’est pas une poupée by Christine on the Clouds” are șapte păpuși cu emoții, croite cu multă migală, din materiale reciclate și țesături naturale, doar Cristina e designer vestimentar. Haideți la Made in RO #10, în weekend, pe 16 și 17 decembrie, la NOUL Impact Hub, să faceți cunoștință cu DALA (de la Dalanda) – VOINȚA, ALE (de la Alexandra) – DORINȚA, Mi (de la Mihaela) – FAMILIA, AMA (de la Ana-Maria) – RĂBDAREA, FLO ( de la Florina) – PRIETENIA, LE (de la EL) – ALEGEREA, DRU (de la Alexandru) – CONȘTIINȚA. De pildă, pentru DALA – VOINȚA descrierea e următoarea: “să-ți iei viața în propriile mâini necesită un curaj plin de voință, de multe ori vecin cu nebunia și mai mereu umăr la umăr cu disperarea. Atunci când ștacheta ți-e ridicată și mai sus, nu e obligatoriu să o atingi, important e să încerci și în final drumul de la tine la ea e adevarată bucurie”.

Ceci n'est pas une poupéeCeci n’est pas une poupée by Christine on the Clouds” e o colecție despre emoțiile trăite în prezent. Sunt șapte păpuși pe care e bine să le avem aproape, să ne vegheze de pe noptieră, de pe birou, dintr-un sertar din bucătărie. Sunt păpuși pe care putem să le purtăm oriunde, agățate la chei, ascunse în poșetă, la metrou, în mașină, în călătorii.

Ceci n'est pas une poupée

Chiar dacă ele dau tare bine în decorul unei case, pe canapele sau în rafturi, printre cărți, să știți că menirea păpușilor “Ceci n’est pas une poupée by Christine on the Clouds” nu e doar estetică. Scopul lor este să ne întoarcă spre noi, să ne oprească o secundă din vâltoarea în care trăim și să ne amintească ce ne dorim cu adevărat.

Ceci n'est pas une poupée

“Fiecare păpușă e legătura dintre ceea ce suntem și ceea ce ne dorim să fim. Prezența ei ne va aminti, când ne gândim mai puțin și avem nevoie mai mult, că suntem pe drumul către întâlnirea cu cea mai bună versiune a noastră și nu trebuie să ne abatem de la el, pentru că nu orice scurtătură e drumul drept către noi”, ne-a mai povestit atât de frumos Cristina Șerbu.

Ceci n'est pas une poupée

Ce-i și mai interesant la colecția “Ceci n’est pas une poupée by Christine on the Clouds” este că oricine are libertatea să-și aleagă păpușa care îi place mai mult. Alegerea vă aparține, orice păpușă poate să fie o emoție și un cadou tare fain pentru Crăciun. În plus, faceți o faptă bună. 5% din prețul păpușilor ajung la Asociația MagiCAMP.

Ceci n'est pas une poupéeHaideți weekend-ul acesta la Made in RO #10, la NOUL Impact Hub să vă întâlniți cu păpușile minune, “Ceci n’est pas une poupée by Christine on the clouds”. #TicTac Ne vedem la Made in RO #10. Curând. Vă așteptăm cu mic, cu mare și cu cine mai apare!

La Timpuri NOI, spații NOI, colecții NOI, branduri NOI.
Puteți da GOING la event aici. 

Ne vedem la Made in RO, ediția #10pe 16 & 17 decembrie, la NOUL Impact Hub Bucharest din Timpuri Noi Square – Splaiul Unirii 165, clădirea 2, etajul 1. Iar ca să știi cum ajungi și în ce clădire intri, am pregătit un colaj pentru tine:

Fotografii: prin Christine on the Clouds

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed