Un decembrie „Mudly in Love”: decorațiuni din porțelan & o colecție de căni de sărbătoare

Cadourile fragile și diafane de Crăciun ajung iarna aceasta tocmai de la mare, din atelierul constănțean de ceramică Mudly in Love, unde doi tineri, ingineri la bază și specializați în design industrial – Magda Huiculescu și Dan Ghiță, iubesc la nebunie tot ce înseamnă universul ceramicii contemporane.

Între 10 și 20 decembrie, Mudly in Love este parte din Made in RO online 🤩, așa că iată mai jos ce poți găsi în perioada asta la ei in shop.

Dan și Magda muncesc aproape non-stop și cu multă dăruire
în atelierul lor de ceramică din Constanța.

Doi antreprenori și un business creat din pasiune

Au lansat brandul Mudly in Love în urmă cu doi ani, când pregătirea lor în design industrial și dragostea pentru lut și-au unit forțele creative. Când nu pictează și modelează, Magda se ocupă și de diverse sarcini administrative sau de promovare, ca orice mic business creativ în care multe lucruri se fac in house.

Partenerul ei, Dan, și-a descoperit pasiunea pentru roata olarului în urmă cu un an, când a renunțat la job și s-a mutat cu totul în atelier. 😃 Pe lângă modelajul la roată, se mai ocupă de proiectare și imprimare 3D, turnare și… de optimizarea site-ului. Adică magazinul online mudlyinlove.ro unde ești așteptat să alegi cadouri pentru cei dragi – căni fel de fel și ornamente pentru bradul de Crăciun. Chiar, dacă încă nu știi cum îl vei împodobi, aruncă-ți un ochi la ei pe site și sigur vei găsi inspirație.

Toate culorile de Crăciun într-o cană unicat Mudly in Love. Mai cumpără trei inimioare de porțelan din shop, împachetează-le cu fundiță și pune cadoul sub brad pentru cineva drag. Atât de simplu!

 Mai mult decât căni

O zi de decembrie în atelierul Mudly in Love este un haos organizat. 😃 Dar iau lucrurile pas cu pas și cu răbdare – până la urmă le dovedesc ei pe toate.

“Nu avem, din păcate, suficiente ore în zi pentru a finaliza tot ceea ce ne-am propus. Începem lucrul și ne dăm seama că este deja seară și că trebuie să plecăm acasă, cam atât de multă agitație este la final de an”, ne povestește Magda.

Aceste căni, lucrate la roata olarului, sunt proaspăt ieșite din cuptor. Se vede în modelul valuri-valuri inspirația mării albastre?   

Dar, când faci ce-ți place, nu te superi că muncești toată ziua. Așa că, după muncă și răsplată. Cafeaua, ceaiul și vinul fiert sunt savurate de cei doi din căni făcute cu mâinile lor. Totul are un gust mai bun atunci când știi ca ai o cană 100% realizată manual și că cineva a pus energie bună pentru crearea ei, așa cum ne spun cei doi creatori că primesc feedback de la clienții lor. Modelele colorate sunt o micro colecție de căni care va fi o colecție permanentă pe mudlyinlove.ro, însă Magda și Dan primesc și comenzi personalizate, așa că te așteaptă să-i provoci cu o cerere inedită! 😃

Vinul roșu fiert și aromat are nevoie de o cană pe măsură! Frumoasă din orice unghi! Nu-i așa? 

Un brad Made in RO?

Cănile sunt ideale pentru cadou, dar ornamentele de brad le poți lua pentru tine. Noi am întrebat-o pe Magda cam de câte ornamente avem nevoie pentru un brad decorat complet cu îngerași, inimi și flori din porțelan Mudly in Love și-am aflat așa:

„Ar fi necesare cam 50 de elemente decorative. Adică în jur de 10 bucăti din fiecare model – au dimensiuni cuprinse între 5 și 10 cm fiecare. Sugestia noastră de combinare ar fi următoarea – modelul tradițional alături de florile de Crăciun sau modelul florilor de gheață alături de ornamente simple”, ne spun ei.

Iar vestea bună e că pe perioada Made in RO online, între 10 și 20 decembrie, primești o reducere de 15% dacă intri în shop-ul Mudly in Love, comanzi ce-ți dorești și folosești codul promo madeinro15.

Un înger, o inimă, un glob, o stea – patru podoabe pentru un brăduț de Crăciun. 

În final, 4 întrebări altfel pentru Mudly in Love…

1. Ce altceva mai iubiți la nebunie în afară de ceramică?

Călătoriile.

2. Cea mai faină amintire de Crăciun este…

…tradiția deschiderii cadourilor în dimineața de Crăciun, alături de întreaga familie.

3. Modelați și puneți ceramica la copt. Ce ziceți, vă pricepeți și la cozonaci? 😃

Noi am vrea să spunem că da, însă cred că suntem experți în a-i mânca mai degrabă decât în a-i face.

4. Care este visul vostru mare pentru 2021?

Ne dorim să fim mai prezenți și mai conectați la tot ceea ce înseamnă aici și acum, să ne bucurăm de fiecare clipă și nouă experiență, atât în atelier, cât și în afara lui, să reușim să creștem frumos și, de ce nu, să fim mai disciplinați și mai bine organizați.

Adăugăm noi la lista Mudly in Love cu visuri de împlinit și magazinul (fizic) pe care vor să deschidă cât mai curând la Constanța.

Câte culori, atâtea visuri de îndeplinit! Poate pentru un prieten mai visător, ce zici? 

Fotografii: prin Mudly in Love

1. Citește și alte povești Made in RO AICI și inspiră-te pentru lista de cadouri fine, de designist 🎁 
2. Fă un tur virtual AICI, pe Facebook event Made in RO online – descoperă și mai multe idei de cadouri Made in RO, fotografii și informații, toate la un loc 🎁🎁

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed